Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A héten online nyelvtan órám...

A héten online nyelvtan órám volt.Én csak "csengetés"előtt tudtam bejelentkezni mert rossz volt az internet.De amikor bejelentkeztem tollbamondást írták.Na én nem írtam meg mert lemaradtam róla +füzeteket kerestem.Megjegyzésben.Bunkóság volt ez mind?

Figyelt kérdés
tanárnőnek hogy hangüzenet küldjön privátban Facen amiben a tollbamondást mondja és leírom és elküldöm neki.Erre a válasza:Nem!!! Másnap online órán arról beszéltünk hogy mit írtam.Megszégyenítve éreztem magamAzt mondta hogy többet ne merjen ezt megcsinálni meg hogy csalás.Elég bunkó szerintem és az osztály előtt ezzel látott még.Pedig csak segítséget kértem.Ez bunkóság?Ilyenkor mit tegyek?Megalázott??

2020. dec. 4. 13:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztában vagyok.Csak amint mondtam hogy nem tudtam hogy csalásnak minősül.De amúgyis időre kész kellett volna lenni vele úgyhogy nyílván nem írom azt 2 órán át.Meg ezt is mondtam hogy 10 perc alatt el tud mondani egy tollbamondást nem külön órát kértem.Meg amúgy neki nincsen családja mert az anyukám ismeri őt és mondta hogy nincsen családja.Lehet hogy emiatt bunkó.De nyílván tiszteletben tartom a tanár magánéletét.Én sem ezzel akarok foglalkozni.Csak megijedtem hogy nem fogom tudni leírni a tollbamondást és 1 est kapok és hirtelen leírtam neki azt amit itt írtam.Utána itt jöttem rá hogy ez csalás.De köszönöm a válaszokat.
2020. dec. 4. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!