Egy 10éves gyermeket miért nem lehet egyedül otthon hagyni?
Ma 12.22
"Általában tv-ztem vagy a szobámban játszottam, később mikor lett számítógépünk a, ön játszottam."
Nálad meg ez a kulcs.
Online oktatás lett volna, tanultál volna?
Mert a kérdező az online oktatás miatt kérdezi.
Én emlékszem, hogy amikor felsős voltam, akkor jött be a Dragon Ball, Sailor Moon, és miután hazajöttem suliból, odaültem a tanulnivalóval a tévé elé, és közben ezeket néztem. Csak én akkor már közel voltam a középiskolai felvételihez. Kisebb koromban ez nem működött volna, 5 évvel fiatalabb öcsém pl. napközis volt, miközben én már hazajártam.
Egyik kolléganőm is azt mondja, hogy nem lehet a kamasz gyerekét egyedül hagyni, mert nem tanul, máshol jár az agya, elkalandozik, elúszik.
Vannak persze "kis felnőtt" gyerekek, de a többség még gyerek, és ezt nem is kell a szemükre vetni, a gyerek legyen gyerek, nem várható el tőlük a profi időmenedzsment (sokszor még felnőttektől sem).
Otthon hagyni simán otthon lehet.
De online órára magától nem fog csatlakozni...
Meg egyedül tanulni se fog tudni.
Alsóban nem működik még a saját jegyzetekből való tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!