Lesz iskola dec 14-18. között? Szavazás
Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 09:47
2/14 anonim válasza:
biztos hogy nem
januártól sem olyan fix
4/14 anonim válasza:
Nem lesz már az éven nem költözünk vissza a kollegiumba.
Egyházi iskolánk vezetője írta mailben.
Ebből következik h nem lesz hiszen van aki 120 km-ről jarna amit nem lehet megoldani.
5/14 anonim válasza:
Még mindig nem egy Gyakori Kérdéseken feldobott szavazás fogja ezt eldönteni!
6/14 anonim válasza:
5-ös
Dehogynem, majd a parlament elé visszük az ügyet!
7/14 anonim válasza:
"Egyházi iskolánk vezetője írta mailben."
Na akkor oszd már meg velünk ennek a mailnek a szövegét!! neveket törölve persze. Képernyőfotóval , neveket takarva.
Marha kíváncsi vagyok... persze tudom hogy ilyen mail nem létezik, ezért is kérem...
8/14 anonim válasza:
De igen létezik kívàncsi fáncsi, ide nem raknam fel max emailben ha kapok cimet.
9/14 anonim válasza:
na hát ezen ne múljon....
dryzooman@mbox.re
10/14 anonim válasza:
ja és minden későbbi (mellé)duma előtt a spamszűrőt e pillanatban offoltam így nem jön be a duma hogy azért nem érkezik meg mert benyelte a szűrő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!