Az iskolában melyik órán oktatják, hogy melyik pártra kell húzni az x-et?
Sok helyen olvastam, még a rádióban is hallottam ilyet, hogy az iskolában arra nevelik az embert, hogy adott pártra szavazzon. A rádióban volt, tehát akkor biztos igaz.
De én mindig elég figyelmetlen tanuló voltam, nekem elsikkadt, amikor mondta a tanár. Melyik óra volt az?
'Pedig ezzel van tele a gyakori, amikor valahol szóba kerül az oktatásügy.'
Szerintem arra ne nagyon alapozz, a gyiken mi minden jelenik meg. Mintha a facebook-os kamu híreket akarnánk hirtelen komolyan venni :)
Nem küldök linket, minden posztban a gyakorin ez megy, ahol szerepel az oktatásügy szó is. legutóbb abban, ahol arról volt szó, a fideszesek miért járatják magániskolába a gyereket.
A rádiós eset: a Civil Rádión hallottam 2016 áprilisában egy nap reggel 9 óra körül a műsorvezető szájából. Bocsmá, ha nem keresem vissza az adást.
Csak marha kíváncsi vagyok, hogy mire alapozza azt minden hatelemis bölcsész, hogy az iskolában fideszességre nevelik az embert. Bocs, ha túl kiváncsi voltam. :)
#8!
Hát persze, hogy nem alapozok a gyakorira, de kíváncsi vagyok, mi triggereli ezt a magvas gondolatot. Érdekes, hogy itt még senki nem jelent meg, aki más posztok alatt osztja az észt, hogy az iskolában megnevelik a lurkót, hova szavazzon, pedig őket várnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!