A kérdező szavazást indított:
Lesz
Nem lesz
nemhogy akkor nem lesz de januárban se
42 szavazat
1/17 anonim válasza:
111 és 121 napi halottszámmal? dehogy lesz.
2/17 anonim válasza:
Nem unod még? De jó hogy nektek csak ennyi dolgotok van. Egy munkahelyen meg is halnál.
3/17 anonim válasza:
Elvileg igen. Majd december 5. körül derül ki, hogy meghosszabítják-e a távtancit.
5/17 anonim válasza:
" Majd december 5. körül derül ki, "
Miért mi lesz épp dec 5-én?
6/17 anonim válasza:
#5 Semmi, de azt mondta Gulyás, hogy kb. 5 nappal az intézkedések lejárata előtt fognak dönteni a hosszabbításról.
Amúgy ha nem hosszabbítják meg, akkor már 12-én is kell menni, mert szombati tanítási nap lesz.
7/17 anonim válasza:
" akkor már 12-én is kell menni, mert szombati tanítási nap lesz."
Na ARRA befizetek!! Arra tényleg az összes vagyonomat felteszem hogy olyan néma kuss lesz aznap hogy ihajjj ha így ha úgy lesz.
8/17 anonim válasza:
Ismerve a kormányt,szerintem igen.
9/17 anonim válasza:
Véleményem szerint januárban vagy a 2. félév kezdetén nyitnak ki újra.
10/17 anonim válasza:
Komolyan ti azt hiszitek, hogy ez így marad márciusig? Max. 2. félév kezdetén úgy mentek vissza suliba, mint a kis angyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!