Húgomat miért csúfolják a suliban?
Figyelt kérdés
Most másodikos és minden féle kis hülyeségért kicsúfolják, a hajáért, az aznapi ruhájáért, fülbevalójáért, stb. stb.
Minden nap szinte sír amikor viszik haza. (én gimibe járok)
Az idő még leszarja.
A bátyja vagyok
2020. nov. 22. 08:34
1/44 anonim válasza:
Már múltkor helyre tetted a kisgyereket nem?
2/44 A kérdező kommentje:
Mi??? Azt nem én kérdeztem
2020. nov. 22. 08:38
3/44 anonim válasza:
Volt egy ugyanilyen kérdés.
Beszélj azzal aki csufolja.
5/44 anonim válasza:
Ilyenek a gyerekek. Még nem fejlődött ki bennük az empátia.
6/44 anonim válasza:
NEM szabad csúfolni a másikat az iskolában. Az ilyen terrorizáló rohadékokban nincs empátia , emberség. Aztán ha valaki bekattan a terrorizállástól és iskolai lövöldö lesz akkor ők lesznek akik értetlenül kérdezik hogy miért tette ezt. Sajnos ez tipikus. A csufolodó emberek fel se fogják hogy ők teremtik a gyilkosokat. [link]
7/44 anonim válasza:
Nem a miértet kellene keresni, hanem jól helyretenni a csúfolódókat! Te vagy a bátyja, miért nem véded meg!? Lelki nyomorék lesz a gyerekből az ilyen kis g.. ik miatt és mindenki csak tétlenül nézi!
8/44 anonim válasza:
A közösségnek össze kellene fognia a kis terroristák ellen - akárki gyereke is az - , de ha nem megy, akkor igenis a család felelőssége megvédeni a hugit. A tanárok sem tesznek semmit, mert pont olyan szadisták. Várd meg a kis genyót pár haveroddal és vedd el a kedvét a szemétkedéstől mielőt a hugod öngyilkos lesz!
9/44 anonim válasza:
Ha semmi nem használ, át kell íratni egy másik suliba, hátha jobb közösséget fog ki. De a digitális oktatás is nagy segítség lenne az iskolai terrorizmus ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!