Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Más is nagyon várja, hogy...

Más is nagyon várja, hogy újra kinyissanak a sulik?

Figyelt kérdés

2020. nov. 17. 19:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
62%

"miikor be kellet menni akkor nem volt hol mással foglakozzak"

Dehogynem. Akkor is simán kint maradhattál volna a folyosón a telóddal és kész. Nem kötelező iskolába járni akkor sem, ha tantermi oktatás van, hiszen elmúltál már 16 éves. Most is csak ugyanannyira kötelező jelen lenni az online órákon, mint máskor a tanteremben.

2020. nov. 18. 19:08
 22/29 anonim ***** válasza:
68%

"Akkor lássam a sulit belülről mikor a hátam közepét!"

Nem kötelező iskolába járni, mehetsz dolgozni inkább!

2020. nov. 18. 19:10
 23/29 anonim ***** válasza:
83%

#23 Nem mindenkinek vannak haverjai a suliban, és sokan (köztük én is) a hátuk közepére sem kívánják az osztálytársaikat :)

Az meg, hogy nem tudsz mit csinálni otthon, a te bajod. Pedig millió elfoglaltság létezik, csak rá kell jönnöd mit szeretsz csinálni..

2020. nov. 21. 18:06
 24/29 A kérdező kommentje:

23-as

Számból vetted ki a szót. Bár én se mondom magam szociális embernek, ennek ellenére nem bírom elviselni ha hosszabb időt kénytelen vagyok otthon tölteni. Én most ebben a fél évben heti 3 nap jártam suliba, mivel még csak jövőre lesz gyakorlat szóval én ezzel ki is elégültem, de most megint nem tudok magammal mit kezdeni.

2020. nov. 21. 18:08
 25/29 anonim ***** válasza:
82%

Edzeni imádok, az a szenvedélyem, itthon is nyomom, csak nyilván nem ugyanaz, meg nincs kivel társalogni közbe, meg nincsenek emberek körülöttem, ami felkúr.

2020. nov. 21. 18:24
 26/29 anonim ***** válasza:
66%

#23 Attól mert valaki nem szeret iskolába járni nem feltétlenül antiszociális.

Én se szeretek suliba járni, de nem vagyok egész nap magamba fordulva, egyszerűen csak máshol van meg a baráti köröm, az osztálytársaim meg közömbösek számomra, ráadásul mindenki csak mutogat errefelé egymásra, átgázol a másikon, nulla az összhang.

Nagyon örülök neki, hogy olyan osztályba sikerült keveredned ahol mindenki szeret mindenkit, nekem 12 évig volt vágyam ilyen osztályba kerülni, nem sikerült, ez van, mostmár végzősként nem érdekel a dolog. Alig várom, hogy elballagjak. Az igazi élet a középiskola után kezdődik😉

Úgyhogy ne általánosíts légyszíves mert nem látsz be mindenkinek a helyzetébe és nem tudhatod, hogy egyesek miért kedvelik jobban a távoktatást.

2020. nov. 21. 18:47
 27/29 anonim ***** válasza:
67%

" Én már ha egy szombatot vagy vasránapot egyedül töltök, tisztára begolyózok, nem tudok mit csinálni, unatkozok. N"

Értelmes ember SOHA nem unatkozik. Én annyi mindent tudok csinálni egy hétvége alatt hogy azt se bánnám ha zsinórban 10 hétvégém lenne egymás után.

2020. nov. 21. 19:07
 28/29 anonim ***** válasza:
Igen, végzős vagyok, nem most kellene lerontanom az átlagom, mert itthon szétszórtabb vagyok, ráadásul néha megszakad nálam a videochat órákon.
2020. nov. 22. 00:59
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

"Ami teljesen kikészít az a csend."

Azért ez nagyon nem normális ám, hogy milyen sokan így vannak ezzel, hogy mennyire nem bírják elviselni a csak saját maguk társaságát normál üzemmódban sem. Pedig erre nagyon nagy szükség van pont azért, hogy ne kattanjunk be a sok rohangálás, emberek között levés közben karanténos időszakokon kívül is. Oké, hogy most több jut ebből mindenkinek, és nem mindenki igényli egyformán, de azért ha valakit teljesen kikészít még kisebb mennyiségben is, az azért nem normális, tényleg.

2020. nov. 22. 08:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!