Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek ha szekálnak a...

Mit tegyek ha szekálnak a suliban?

Figyelt kérdés

Próbálok nem törődni vele

De nem megy,most is sirok

Multkor pl. Anyukám a boltból jött ezér gondolta meg vár a busznál hallom hogy mögöttem mondjak

"Na nézd kijött az xy anyja.."

Egyik nap leültem a padra ők meg utánozni kezdtek,valakinek válaszoltam ők csinálták a mozdulataim

Ma véletlenül neki mentem egy gyereknek ö folyamatosan arról beszélt hogy ha meghallja a nevem mondja hogy b+ vagy mi

Anyukámnak nem mondtam el,őt is bántották

Én meg csendes is vagyok

Mit csináljak?

Nagyon fáj

2020. nov. 5. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2020. nov. 5. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

És fiú vagy lány?

Sajnos ez valószínűleg nem fog változni, legfeljebb hosszútávon. Én is átéltem, de mivel jó voltam matekból, és mindig hozzá rohangásztak, hogy magyarázzam el, ezért egy idő után már nem cseszegettek. Persze nem lettünk haverok vagy ilyesmi (meg egyébként sem kerestem a társaságukat), úgyhogy bizonyos tekintetben ez megoldódott.

2020. nov. 5. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:
34%
Azért mintha tul érzékeny lennél! "Na nézd kijött az xy anyja.." pl. miért lenne szekálás? Bohockodtak, utánoztak. Miért lenne szekálás?
2020. nov. 5. 14:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Mert 16 éves lány vagyok

És visszaszólni sem tudok mert nem előttem szekálnak hanem a hátam mögött,a barátnőmtöl tudtam meg miket mondtanak rólam

És attól még hogy 16 vagyok anyukám csak boltban volt és gondolta ha már ott van meg vár,de ezek egyszerre kezdték hogy " na nézd má"

Próbálják átvenni a cigány nyelvet ,egyre többet beszélnek ugy mer ugy gondolják igy ők lesznek az alfa hímek

Azt beszélik rólam hogy elátkozok mindent amihez hozzá nyulok,meg egy ufo vagyok..szerinted ez érzékenység?

Már a kabátomba is belekötöttek azon is gondolkodtam magántanuló leszek hogy ne kelljen velük találkoznom

Meg azon hogy az egyik tanárnak aki közelebb áll hozzám kiöntöm a szivem mert a lelkem ezt nem birja tovabb

2020. dec. 7. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!