Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Voltatok már kiközösítve az...

Voltatok már kiközösítve az osztályközösségből?

Figyelt kérdés

Szóval ezt úgy is lehet érteni,hogy tényleg senkivel nem voltál barát és tiszta egyedül voltál és úgy is,hogy csak pár emberrel és úgymond a nagyobb klikkekből kivoltál szorítva.

Tényleg én valamiért utolsó évre lettem ennyire kiszorítva a baráti körömből,eddig mindenkivel jóban voltam és beszélgettünk és minden és most a nyár alatt vagy az év elején kialakult egy nagyobb klikk,és azok a személyek akik ott vannak valamikor nagyon jó barátaim voltak,pontosan még tavaly évvégén is:D Most is igaz vagyunk mi így 4-en együtt és megvagyunk,de valamikor rosszul esik nézni,hogy ők tervezik hétvégére a programokat stb. és te kivagy közösítve úgymond.

2020. okt. 23. 18:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Én is pisiltem be általános iskolában, elég volt egy nagyobb nevetés. Kivizsgáláson kiderült, hogy rövidebb volt a húgycsövem a kelleténél. Nem szabad senkit kinevetni ilyenért.
2020. okt. 24. 11:40
 12/14 anonim ***** válasza:
19%
A tizes csak trollkodik, azért más az, hogy valaki eü okokból pisil be meg az, hogy valaki eg béna és úgy pisil be xD 8 évesen ki nem tudja kigombolni a gatyót? xD Azért kivi vok a tanár fejére, hogy hogy nézett, amikor bement a büdös a terembe hogy tanítónéni, bepisáltam. xD
2020. okt. 24. 12:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván megmondta a többi gyereknek hogy ilyen sajnos bárkivel előfordulhat és ezért nem alázzuk, közösítjük ki a társunkat. Vagy mit gondolsz, milyen okból kellett volna bármilyen fejét is vágni a tanárnak?
2020. okt. 24. 18:54
 14/14 anonim ***** válasza:
79%

Igen.

Az első 1-2 év még viszonylag jól telt, de az utolsó kettőben már nagyon belekerültem a nyomi-szerepbe.

Szerencsére az iskolán kívül voltak barátaim :)

2020. okt. 24. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!