Voltatok már kiközösítve az osztályközösségből?
Szóval ezt úgy is lehet érteni,hogy tényleg senkivel nem voltál barát és tiszta egyedül voltál és úgy is,hogy csak pár emberrel és úgymond a nagyobb klikkekből kivoltál szorítva.
Tényleg én valamiért utolsó évre lettem ennyire kiszorítva a baráti körömből,eddig mindenkivel jóban voltam és beszélgettünk és minden és most a nyár alatt vagy az év elején kialakult egy nagyobb klikk,és azok a személyek akik ott vannak valamikor nagyon jó barátaim voltak,pontosan még tavaly évvégén is:D Most is igaz vagyunk mi így 4-en együtt és megvagyunk,de valamikor rosszul esik nézni,hogy ők tervezik hétvégére a programokat stb. és te kivagy közösítve úgymond.
Igen, azért mert akivel jóban voltam oviban, nem barátkozott velem, mert bántották azzal, hogy "jaj, biztos szerelmes belém", így egyedül maradtam. Hívtak játszani, de nem mertem, mert féltem, hogy béna leszek. Aztán felsőben még kevesebb önbizalmam lett, mert nem voltam túl szép (mondjuk ki:ronda voltam, nem adtam magamra), azt gondoltam a szivárványos ruháktól majd boldog leszek, de csak papagájnak csúfoltak, és azt hitték, azért nem beszélek másokkal, mert lenézem őket.
Emiatt ki voltam közösítve az osztály nagy része által 5-7-ig. 5. végén szereztem ugye barátokat, de ők nem voltak igaz barátok, de, ha azt veszem, legalább nem voltam teljesen egyedül.
Az ötös válaszoló tök diliiiiis :D dili lili, bili lili, pisi lili, büdös vagy!
bepisilili xD
Bepisilt a nadrágjába 8 évesen xD xD
Ezt nem lehet elhinni. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!