Milyen szokott lenni egy kozosseg egy muveszeti iskolaban?
Kedves 3.
Nyilvan semmi bajom a mentalis betegekkel, es a ferde hajlamuakkal.
Az ezekbe a dolgokba vett rajongasukat ertettem, es termeszetesen mem konkretan ezzel van gondom. Ez csak ket jellemzoje a mai agymosott fiataloknak. Ezeket pelda gyanant irtam, elvegre a legtobb embernek ebbol beugrik az a elol ket oldalt szines haju e lany
Én azt javaslom, nézz meg egy művészeti szakkört - rajz, énekkar, stb, ott is van többféle ember. Van, aki el van a kis világában, van, aki közösségi ember, van, aki kicsi vagy eléggé furcsa viselkedésű van aki normális.
Egy művész suliban is hasonló ez. Ahogy írta valaki, szerencse kérdése az egész. Lehet, hogy kapsz egy osztálytársat, aki kipécéz magának és azzal tölti az idejét, hogy megy és mások előt tönkretesz téged, lehet azok, akik szóbaállnak Veled, egyszerre csak furcsa témákkal hozakodnak elő, lehet lesz pár ismerősöd, akik minden apróságon megslrtődnek, lehet egy szuper közösségbe kerülsz, ahol az érzelmileg átlagos diákok vannak nagy részben és így ki tudod kerülni az energiavámpírokat, mérgező embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!