Ilyen miért ment tanárnak?
Volt egy általános iskolai testnevelő tanárom (már régen voltam iskolás) elég furcsa dolgokat csinált:
-aki utoljára öltözött fel, azt megverte
-hozzávágta a kulcsot ahhoz, aki nem jól viselkedett
-úszásóránál aki nem tudott úszni, beledobta a 2m-es vízbe
-felpofozta azt, aki szerinte rosszul néz ki ("hát te hogy nézel ki már megint??!!"
A másik szakja matek volt, engem nem tanított matekból, de hallottam, hogy egyszer beleállította a gyerek kezébe a körzőt.
Ha valaki tudja magáról, hogy nincs türelme a gyerekekhez, akkor szerintem alap, hogy nem megy tanárnak.
Az az érdekes, hogy most meg területi képviselő. Voltak olyanok akik ezek után megválasztották.
Miért?
"egyszer beleállította a gyerek kezébe a körzőt."
Persze, és mindenki b*szott feljelentést tenni. Mese mese meskete...
Az a gyerek átment egy másik iskolába, nem tudom, hogy tettek e feljelentést, de abban az időben a tanárokat jobban védte a törvény.
Az igazgatóhoz mentek a szülők, ha nem tettek feljelentést, akkor az többek közt azért is lehetett, mert féltek a tanártól. A szülőket is képes volt leordítani, többször hallottam is
"Persze, és mindenki b*szott feljelentést tenni. Mese mese meskete..."
Engem általános iskolában (80-as évek) úgy pofonvágott az egyik tanárok hogy nekiestem a radiátornak és a széle végighasította a képem. Ömlött a vér, mentő vitt el, mert agyrázkódás is lett.
A tanárnak semmi baja se lett, ez 7. oszt-ban volt, még 2 évig tanított engem utána.
Hát ennyi! 80-as évek közepe.
Most ha ez történne a tanár még aznap előzetesbe kerülne és lecsuknák de előtte a net és híradó révén a legutolsó ember is az országban megismerné a nevét.
De ez most lenne az meg akkor volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!