Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ilyen miért ment tanárnak?

Ilyen miért ment tanárnak?

Figyelt kérdés

Volt egy általános iskolai testnevelő tanárom (már régen voltam iskolás) elég furcsa dolgokat csinált:

-aki utoljára öltözött fel, azt megverte

-hozzávágta a kulcsot ahhoz, aki nem jól viselkedett

-úszásóránál aki nem tudott úszni, beledobta a 2m-es vízbe

-felpofozta azt, aki szerinte rosszul néz ki ("hát te hogy nézel ki már megint??!!"

A másik szakja matek volt, engem nem tanított matekból, de hallottam, hogy egyszer beleállította a gyerek kezébe a körzőt.

Ha valaki tudja magáról, hogy nincs türelme a gyerekekhez, akkor szerintem alap, hogy nem megy tanárnak.

Az az érdekes, hogy most meg területi képviselő. Voltak olyanok akik ezek után megválasztották.

Miért?

2020. okt. 11. 08:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem az,hogy nincs türelme a gyerekekhez,hanem az,hogy idegbeteg-elmebeteg.
2020. okt. 11. 09:07
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Ha rajtam múlott volna,a börtönben rhadt volna szét.
2020. okt. 11. 09:08
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Neki a tanari pàlya az kudarc. Valszeg azert ment tanarnak mert nem vették fel sehova.
2020. okt. 11. 09:19
 4/18 anonim ***** válasza:
41%

"egyszer beleállította a gyerek kezébe a körzőt."

Persze, és mindenki b*szott feljelentést tenni. Mese mese meskete...

2020. okt. 11. 09:40
 5/18 anonim ***** válasza:
87%
A való életben gyenge,konfliktuskerülő,gyerekeket könnyű bántani.
2020. okt. 11. 09:55
 6/18 A kérdező kommentje:

Az a gyerek átment egy másik iskolába, nem tudom, hogy tettek e feljelentést, de abban az időben a tanárokat jobban védte a törvény.

Az igazgatóhoz mentek a szülők, ha nem tettek feljelentést, akkor az többek közt azért is lehetett, mert féltek a tanártól. A szülőket is képes volt leordítani, többször hallottam is

2020. okt. 11. 09:58
 7/18 anonim ***** válasza:
86%

"Persze, és mindenki b*szott feljelentést tenni. Mese mese meskete..."

Engem általános iskolában (80-as évek) úgy pofonvágott az egyik tanárok hogy nekiestem a radiátornak és a széle végighasította a képem. Ömlött a vér, mentő vitt el, mert agyrázkódás is lett.

A tanárnak semmi baja se lett, ez 7. oszt-ban volt, még 2 évig tanított engem utána.

Hát ennyi! 80-as évek közepe.

2020. okt. 11. 12:50
 8/18 anonim ***** válasza:
96%

Most ha ez történne a tanár még aznap előzetesbe kerülne és lecsuknák de előtte a net és híradó révén a legutolsó ember is az országban megismerné a nevét.

De ez most lenne az meg akkor volt.

2020. okt. 11. 12:51
 9/18 anonim ***** válasza:
3%
A mai rendszer is a tanarokat vedi jobban
2020. okt. 11. 13:32
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
A nagy szart. Már ha csúnyán néz a tanár a diákra már abból ügy lehet hogy "csak azért mert cigány,,,,,"
2020. okt. 11. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!