Ha hívsz valakit telefonon, hány csöngést szoktál várni, mielőtt megszakítod a hívást, mert nem vette fel?
Írták, hogy van, aki csak jelzésnek hívta a másikat; én ezt úgyoldom meg, hogy sms-t küldtem, amiben kérdeztem, hogy vissza tudnak e hívni, esetleg a témát is megfogalmaztam, hogy miről beszélnék.
Ha nem veszik fel, akkor is általában smst írok vagy fb chaten üzenek. Ez úgy van, hogy hívom, nem veszi fel, hívom fél-egy óra múlva, nem veszi fel és akkor küldöm az sms-t. Leírom, hogy ki vagyok, miért kerestem és jelezze, mikor alkalmas, ha nem reagál másnap újra próbálkozom, aztán hagyom.
Én azért szeretem így, mert fordított helyzetben is szeretem tudni a témát, amiről velem szeretnének beszélni, hogy belefér e fél percbe vagy hosszabb idő, mert lehet, csak egy rövid kérdése van, lehet, bonyolultabb, hosszabb megbeszélni és mondjuk akkor, amikor több időm van, csörgetem.
A hívás csöngésének a hossza és a nem fogadott hívások száma sem egyértelmüsíti a hívás sürgősségét, komolyságát, van, hogy ott van 3 nem fogadott hívás, ami rögtön egymás után jött be ugyanattól az embertől, felhívod és azt mond valamit, ami igazából nem is egy first word problem, ráértvolna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!