Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A drága albérletárak miatt ti...

A drága albérletárak miatt ti otthagynátok az egyetemet?

Figyelt kérdés

2020. szept. 13. 17:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban h 1. Van olcsobban szoba budapesten is, 2 sokan meloznak diakkent nehez egyetem melett is, igazabol a kerdes h valalod e a kenyelmetlensegeket.
2020. szept. 14. 20:06
 22/35 A kérdező kommentje:

Így is melózok, mégse megyek vele semmire. Nem csak a lakbért kell fizetni, hanem kaját, BKK bérletet meg mindent. Olcsóbb szobához meg kapcsolatok kellenek, haverok akik befogadnak.

Szerintem sokkal jobban jartam volna ha elmentem volna valami kétkezi szakmát tanulni

2020. szept. 14. 20:23
 23/35 anonim ***** válasza:
Meg nem keso ott hagyni, ilyenkor azt hiszem nem tortenik semmi, de kerdezz utana.
2020. szept. 14. 20:39
 24/35 A kérdező kommentje:
Másodéves vagyok már
2020. szept. 14. 20:53
 25/35 anonim ***** válasza:
Ja ertem. Akkor passzivaltatnek a helyedben, dolgoznek es penzt gyujtenek, majd egy ev mulva visszamennek. De egyebkent meg sosem keso abba hagyni, igaz, hogy igy vissza kene fizetni az allami feleveket, de reszletekben is lehet torleszteni, illetve ledolgozni is, ugy tudom. Vagy marad a diakhitel+ azert valamennyi munka, hogy ne kelljen annyi penzt felvenni.
2020. szept. 14. 20:59
 26/35 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj, de rezsivek együtt 70-ért elég könnyű szobát találni Budapesten. Ha nem itt rinyálnál, hanem esetleg keresnél is, akkor 55-60-ig is lemehet ez a szám. Egyébként nem tudom honnan veszed ezt a 90 ezres magánkolit. A legtöbb magánkoliba 55-60 egy ágy egy kétfős szobában.
2020. szept. 15. 07:01
 27/35 A kérdező kommentje:

70-ért max akkor találsz ha vannak haverjaid akivel össze tudsz költözni vagy valami közeli ismerős kiadja neked.

Ennél olcsóbbat nem találtam. 60 a szoba+ rezsi, közös koltség

2020. szept. 15. 08:14
 28/35 anonim ***** válasza:

Akkor keress egy ha ért vagy tudomisén. Ne szegény segíteni akaró válaszolókkal mérgelődj!

Vagy azt szeretnéd hallani, hogy hagyd ott a picsába és menj el roboltolni.

Nem tetszik, ezért hagyná ott?

Passziváltass, dolgozz egy kicsit, ismerd meg a lehetőségeid. Utána visszamehetsz folytatni ezt a szakot vagy kezdeni egy újat. Kismillió ember hagyta ott már a száját, mert nem tetszett nekik. Ne aggódj! Nyugodj le és gondold át higgadtan a dolgokat! :)

2020. szept. 15. 15:20
 29/35 A kérdező kommentje:
Hát megmondom őszintén, ha most állnék érettségi után, nem jelentkeznék újra. De ha már belekezdtem, be kéne fejezni. Gondolkodom, hogy levelezőre iratkozok át vagy ilyesmi.
2020. szept. 15. 16:53
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Igazából csak úgy sugárzik az írásaidból, hogy marhára nem akarsz egyetemre járni. Basszus, senkinek sem egyszerű aki nem abban a városban él ahol tanul. Igen, kolit sem kap mindenki. Igen, az albit ki kell fizetni ami marha drága.

Ha nem tudsz megélni, akkor vegyél fel diákhitelt. Pont erre van kitalálva.

Persze senki nem szeret hitelt felvenni, na de ha 10 év távlatában gondolkozol, akkor nagy valószínűséggel jobban jössz ki mintha elmennél most dolgozni.

Aztán persze minden a te döntésed, nem igazán érdekel mit csinálsz.

2020. szept. 15. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!