A drága albérletárak miatt ti otthagynátok az egyetemet?
Így is melózok, mégse megyek vele semmire. Nem csak a lakbért kell fizetni, hanem kaját, BKK bérletet meg mindent. Olcsóbb szobához meg kapcsolatok kellenek, haverok akik befogadnak.
Szerintem sokkal jobban jartam volna ha elmentem volna valami kétkezi szakmát tanulni
70-ért max akkor találsz ha vannak haverjaid akivel össze tudsz költözni vagy valami közeli ismerős kiadja neked.
Ennél olcsóbbat nem találtam. 60 a szoba+ rezsi, közös koltség
Akkor keress egy ha ért vagy tudomisén. Ne szegény segíteni akaró válaszolókkal mérgelődj!
Vagy azt szeretnéd hallani, hogy hagyd ott a picsába és menj el roboltolni.
Nem tetszik, ezért hagyná ott?
Passziváltass, dolgozz egy kicsit, ismerd meg a lehetőségeid. Utána visszamehetsz folytatni ezt a szakot vagy kezdeni egy újat. Kismillió ember hagyta ott már a száját, mert nem tetszett nekik. Ne aggódj! Nyugodj le és gondold át higgadtan a dolgokat! :)
Igazából csak úgy sugárzik az írásaidból, hogy marhára nem akarsz egyetemre járni. Basszus, senkinek sem egyszerű aki nem abban a városban él ahol tanul. Igen, kolit sem kap mindenki. Igen, az albit ki kell fizetni ami marha drága.
Ha nem tudsz megélni, akkor vegyél fel diákhitelt. Pont erre van kitalálva.
Persze senki nem szeret hitelt felvenni, na de ha 10 év távlatában gondolkozol, akkor nagy valószínűséggel jobban jössz ki mintha elmennél most dolgozni.
Aztán persze minden a te döntésed, nem igazán érdekel mit csinálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!