Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A drága albérletárak miatt ti...

A drága albérletárak miatt ti otthagynátok az egyetemet?

Figyelt kérdés

2020. szept. 13. 17:57
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel!!! Diákmeló, vagy diákhitel. MIlyen szakra jársz?
2020. szept. 13. 18:24
 12/35 A kérdező kommentje:
Megbántam már, hogy belevágtam ebbe az egészbe. Így is csórók vagyunk, most meg még el is adósodok a diákhitel miatt.. Mentem volna el szakmát tanulni, már dolgozhatnék teljes állásban
2020. szept. 13. 18:27
 13/35 anonim ***** válasza:
Milyen egyetem, melyik varos, mennyi szabad idod van. 90 rugot eleg lazan ki lehet melozni, illetve szoba berles sokszor olcsobb. Azt is erdemes belekalkulalni, hogy ertekes e elegge a diploma ahoz hogy ezt az anyagi kiadast megerje.
2020. szept. 13. 18:31
 14/35 anonim ***** válasza:
Diákmeló, lakhatásért cserébe? Én már láttam ilyen ilyen hostel hírdetést. Pénzt nem adtak, csak ott lakhatsz, ha intézed a recepciót, éjszaka.
2020. szept. 13. 18:34
 15/35 A kérdező kommentje:

Épp a szoba kerül 90-be...

Budapest

2020. szept. 13. 20:23
 16/35 anonim ***** válasza:
Munkásszálló?
2020. szept. 13. 20:30
 17/35 anonim ***** válasza:

Én mérlegelnek: mennyire piacképes amit tanulok, nincs e olcsóbb városban képzés belőle, estin indítják e a képzést.

Az biztos hogy egy nehéz szak mellett el lehet csúszni ha nincs időd készülni.

Én végül vegigszenvedtem patkanylyukakban lakva idióta egyéb csorokkal a bsc-t. Nem is tudom hogy birtam ki. De hitelt nem érte volna meg felvennem... Elég most a lakashitel.

2020. szept. 14. 12:09
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de eddig ezeket nem tudtad? Azert az elegge latszik, hogy milyen anyagi helyzetben van a csalad, foleg ha eddig gondolom veluk eltel. Levelezore jelentkeznek a helyedben inkabb, ugy konnyebben tudsz dolgozni, es el tudod magad tartani. Az en szakom elegge nehez, sok oram van, es hetrol hetre keszulnom kell, igy, hogy nappalin vagyok, nem tudok dolgozni, de en ezt elore megbeszeltem a szuleimmel is.
2020. szept. 14. 13:27
 19/35 anonim ***** válasza:

Azért nézz körül, hogy van e olcsóbb lehetőség, de, ahogy írta valaki, egy hat órás műszakban egy jobb munkahelyen bőven megkeresed azt, amivel eltartod magad, tehát alakhatásod is kifizeted és éhen se halsz.

Én multinál vagyok, eddig minden projektről ismertem minimum egy embert, aki nappali egyetemet végzett a munka mellett és ők 4-6 órában dolgoztak.

2020. szept. 14. 17:48
 20/35 A kérdező kommentje:

Én azt hittem, hogy kollégista leszek, álmomban sem gondoltam volna, hogy albérlet kell

2020. szept. 14. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!