Súlyos problémáim vannak, nem tudok senkivel se beszélgetni. Milyen helyet dolgot lehet ajánlani, ahol tudnék találkozni más emberkekkel akikkel lehet beszélgetni? Pl pszichodráma, vagy csoportos beszélgetés, és nem olyan drága mint a pszichoterápia.
Vannak màs, orvosokon kivüli teràpiàs csopik is(vagy egyéni?) pl. Csalàdàllitàs (ha jol remlik, hasonlo a pszichodràmàhoz de nem biztos)
"A nehéz témák mögött lélek szintű, ha úgy tetszik, tudat alatt ható elakadások rejlenek. A családállítás módszerével ezek az elakadások megtalálhatók családi vagy egyéb rendszeredben és a módszer segítségével ezek az elakadások oldásra kerülnek.
A családállítás lélek szinten dolgozik. A tudatalattival, az oda eltárolt dolgokkal. Ezért olyan hatékony. A módszer megoldást ad."
Nekem homàlyos a dolog, ismeröseim jàrnak ilyesmikre, es nagyon pozitiv a vélemény rola.
Majd megkerdezem öket pontosan mikre jàrnak/jàrtak még.
Ezt követem.
Engem is érdekelne, egy olyan hely ahol ki lehet panaszkodni magam hasonló sorsú emberek között esetleg és lehet kapni érdemi tanácsokat, támogatást.
Ezt neked is akarnod kell, nemcsak a pszichológusnak. Érdemes lenne átgondolni, mit mondott a pszichológusod, abból mit lehetne kamatoztatni.
Most hiába mondanám, hogy menj másik pszichológushoz, nem érne semmit, mert neked kell elindulnod a saját, fejlődésed útján.
Ismerösöm life couch-al beszélt es benne bízik
Valamint kineziologiàra es akupunkturàra is járnak
1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!