Hogyan fogadnad, ha az egyik diakod bevallana, hogy pszichoterapias kezeles alatt all?
Mar megtortent, csak most aggodom egy kicsit, hogy vajon mit gondolhat rolam... remelem, hogy leginkabb semmit. Nyelviskolai tanarrol van szo amugy egyutt setaltunk ma egy darabon az ora utan es nem ertette, miert nem erek ra julius vege fele egy, a csoporttal kozos kajalasra. Nem akartam hazudozni, felvallaltam, hogy e honapban bent fekvos vagyok. Amugy "csak" szorongasrol van szo, semmi on vagy kozveszelyes tema.
23N
magyarrországon nincs túl jó megitélése az ilyesmiknek szóval ez a személyes intelligenciájától függ, hogy hovan fogadta,
De hogy érzed, hogy fogadta? Ha fiatalabb, akkor biztos nyitottabb, így valószínű nem érintette. De gondold el, egy 50-60 körüli már akkor furán nézne ha félvér pasival járkálnál, nem hogy dilibogyót szedsz
Fiatal, meg messze van a harminctol. Alig par eve tanit, ezert szerintem meg nagyobb hatassal vannak ra a diakjai, nem hiaba visz minket csapatepito kajalasokra stb.
Amugy vicces, hogy eppen szorongo betegsegem van es most amiatt szorongok, hogy ő vajon mit szolt hozzam. :DD
Koszi amugy, igyekszem meggyogyulni. Csak ne kellene ilyen mocskos korhazban fekudni...
Nem vagy veszélyes a társadalomra, szóval semmit.
A pszichoterápiát pszichológus csinálja (nekem legalábbis úgy volt, de nem volt befekvés), a pszichiáter foglalkozik komolyabb esetekkel (ott már gyógyszerek is vannak, az már húzósabb kategória).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!