Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanár miért csinálja ezt...

Egy tanár miért csinálja ezt néha, ha amúgy szinte levegőnek néz?

Figyelt kérdés
Engem nem tanít már egy éve, de amikor mégis találkozunk valahol a suliban, akkor legtöbbször mintha észre sem venne. Ezzel szemben viszont már észrevettem hogy méregette az alakom/mellem jópárszor. Volt rá példa hogy egymással szembe mentünk, rám sem nézett, és amikor közelebb ért akkor a mellemre nézett. Normális ruhába járok, és nincs nagy mellem.
2020. szept. 11. 15:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Csak a kerdesemre normalis valaszt, ami nem kotekedes :)
2020. szept. 12. 09:38
 12/13 anonim ***** válasza:
58%

Tehát, leírod, hogy rád se néz a tanár, levegőnek néz, de, amint melléd ér, a csecseid bámulja.

Megkapod a választ,

"Valószínűleg nem a melledet bámulta, csak te képzeled be. Egy tanárnak van egy csomó tanítványa, kéozeld, milyen lenne az útja a teremtől a tanáriig, ha a volt és jelenlegi diákjainak is köszönne mind."

Azt reagálod, hogy nem néz Téged levegőnek a tanár és előre köszön és direkt a csecseidet kezdi nézni.

De az se jó válasz, hogy valószínűleg bejössz neki.

(Amúgy - Én se figyelek arra, hogy merre mozog a tekintetem, csak bámulok. A villamoson is lehet, hogy pont úgy néz ki, mintha egy nőt néznék vagy a mellét vagy a pasi ölét, de közben nem azt nézem, csak áll valahogy a fejem és a gondolataimba vagyok merülve)

2020. szept. 12. 10:03
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

Az még semmit nem jelent, hogy ránéz a melleidre. Valószínűleg más lány melleire is ránéz. Ettől semmi különöset nem érez irántad, csak lát egy szép lányt, és beindulnak az ösztönei, aztán ennyi. Megy tovább a folyosón, és látja a Mariskát is utánad, és neki is megnézi a melleit, a combját, a seggét.

Valószínűleg, ha a Mariska egyszer félrehívná és bezárkóznának egy terembe, akkor magáévá is tenné Mariskát, és örülne, hogy megfektetett egy lányt. Ha te hívnád félre egy titkos helyre, téged is megfektetne gondolkodás nélkül. De még ettől sem jelentenél neki semmit, ahogy Mariska sem, csak egy skalp lennétek számára, biztosan nem akarna tőletek ezenkívül semmit (max. szédítene azért, hogy többször is odaadd neki magad). De ezek a dolgok valószínűleg eszébe se jutnak a tanárodnak, csak akkor használná ki ezt, ha mondjuk te odamennél hozzá és felajánlanád neki magad.

Ez már kielégítő válasz volt számodra? Hajrá, menj oda hozzá egy szünetben, és mondd neki, hogy ha szeretné, szívesen lefekszel vele titokban egy olyan helyen, ahol senki nem látja. Nem fog visszautasítani, ne félj.

2020. szept. 12. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!