Egy tanár miért csinálja ezt néha, ha amúgy szinte levegőnek néz?
Figyelt kérdés
Engem nem tanít már egy éve, de amikor mégis találkozunk valahol a suliban, akkor legtöbbször mintha észre sem venne. Ezzel szemben viszont már észrevettem hogy méregette az alakom/mellem jópárszor. Volt rá példa hogy egymással szembe mentünk, rám sem nézett, és amikor közelebb ért akkor a mellemre nézett. Normális ruhába járok, és nincs nagy mellem.2020. szept. 11. 15:54
1/13 anonim válasza:
honnan veszed hogy a meleldre néz? nem lehet hogy csak úgy látod? :D Előfordul..
3/13 A kérdező kommentje:
Nem egyszer vagy kétszer láttam, és elég egyértelmű. Volt hogy a szemembe nézett aztán le.
2020. szept. 11. 16:00
4/13 anonim válasza:
Persze, hogy nem vesz észre, csak egy vagy a sok diák közül. Neki nem vagy több ennél. Beképzeled az egészet. Gondolom neked bejön ez a tanár és ezért képzelődsz.
5/13 anonim válasza:
Valószínűleg nem a melledet bámulta, csak te képzeled be.
Egy tanárnak van egy csomó tanítványa, kéozeld, milyen lenne az útja a teremtől a tanáriig, ha a volt és jelenlegi diákjainak is köszönne mind.
6/13 A kérdező kommentje:
Ismetlem: nem vagyok hulye, nezett mar ra mas is a mellemre, ez nagyon egyertelmu. Ezt minden no tudja. Es szokott nekem koszonni, van hogy elore is
2020. szept. 11. 21:57
7/13 anonim válasza:
Aha. Értem.
Szerelmes beléd, érettségi után meg fogja kérni a kezed és otthagyja a családját érted. Ellovagoltok a naplementébe és hat gyereketek lesz.
Így már jobb?
8/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bele szerelmes, de nem kene megkerdojelezni amit tobbszor is lattam a ket szememmel. A szemelyedkedes meg nem all jol senkinek.
2020. szept. 11. 22:26
10/13 anonim válasza:
Akkor most végülis milyen választ vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!