Meddig lesz még iskola vajon? Egyre többet bezárnak.
Figyelt kérdés
2020. szept. 9. 18:24
1/23 anonim válasza:
Nem tudom, milyen kérdés hiányzott ma még az életemből. De már megvan. A napi "Meddig lesznek még nyitva az iskolák?" kérdés. -.-"
2/23 anonim válasza:
Debreceni Egyetem: minden óra jelenléti, hagyományos.
3/23 anonim válasza:
Elég sok iskola van, és ahhoz képest keveset zártak be. Csak éppen mindig a bezárt iskolák kerülnek be a hírekbe, az, hogy amúgy a többi x iskola még működik, az nem.
4/23 anonim válasza:
"Debreceni Egyetem: minden óra jelenléti, hagyományos."
Hát kb az országban az utolsó egyetem lehet ez, ahol még ez megy, de itt se tart 1-2 hétnél tovább.
Nálunk 1 hete se megy a szekér de már minden online
5/23 anonim válasza:
Nem unjátok még? Se egy hete se az elkövetkezendő egy hétben sem fog tudni erre senki válaszolni. Majd ha bezárnak akkor úgyis szólnak nem kell potyára bemenni.
6/23 anonim válasza:
Ezt ugyanaz a gyerek kérdezi meg minden nap. Unalmas már.
7/23 anonim válasza:
Állítólag szeptember 31-én lesz egy nagy bejelentés..
9/23 anonim válasza:
de, aznap nagy dolgok fognak ám történni
10/23 anonim válasza:
"Állítólag szeptember 31-én lesz egy nagy bejelentés.."
ezt már hallottuk szept 20-okt 22. között az összes lehetséges dátummal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!