Szerintetek milyen hamar fognak bezárni az iskolák, ha egyáltalán bezárnak?
Ma reggel Kásler azt mondta a Vasárnapi újság rádióműsorban, hogy ,,csak azok az osztályok, esetleg iskolák állnak át majd digitális platformra, ahol megjelenik a vírus"
Így teljesen változó, hogy hol mikor lesz digitális oktatás vagy hol nem lesz, elvégre nem mindenhol jelent meg a vírus bizonyítottan. Nem is lehet rá mondani egy körülbelüli időt se, mert addig 1000+1x változhat minden. Ha meg mondunk rá valami dátumot hasraütésszerűen akkor meg vitatkozni kezdenek az emberek feleslegesen.
Maszk viselés meg már szerintem alap dologgá nőtte ki magát, hogy a folyóson legalább viselni kell, elvégre sok boltba/patikába be se engednek maszk nélkül. Sőt a buszok többségére se engedik fel az ember a maszk nélkül, pedig ott egyesek 3 óránál többet is utaznak maszkban. Én se szeretem hordani főleg, hogyha rohadt meleg van, de el kell fogadni. A mi és a környezetünk védelmét szolgálja.
Szerintem idő kérdése, és bezárják..
Én egyetemre járok, pedagógusnak készülök. Előző félévben a gyakorlatot a bezárás miatt nem tudtam teljesíteni. Nyáron kaptam tájékoztatást, hogy október végéig pótolhatom. Erre valamelyik nap küldenek emailt, hogy aki ilyen helyzetben van az nehogy várjon októberig is, hanem azonnal teljesítsük szeptember elején... Gondolom, aki intézi az egész gyakorlatot a karon, az több infóval rendelkezik.. Ebből is gondoltuk, hogy vagy tud már valamit, hogy bezárják, vagy lehet, hogy csak valami szigorításokaz hoznak majd, például, hogy mi nem mehetünk gyakorlatra..
De szerintem, mivel jön úgyis az influenza ősszel, így bezárának majd, mégha nem is októberben..
Sajnos erre is fel kell készülni mindenkinek, főleg a szülőknek, hogy hogyan oldják majd meg a gyermekük felügyeletét stb.
Valamikor biztos bezárják, legkésőbb az őszi szünetkor. Találgatni kár, a végén úgy is kiderül.
A hivatalos az, hogy fertőzés esetén osztály vagy iskolai szintű átállás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!