Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 20 tesióra hogy tartható meg...

20 tesióra hogy tartható meg heti 3 nap, ha egy nap sincs a tanárnak 6 óránál többje? Nem jön ki a matek!

Figyelt kérdés

Ugyan nem én vagyok a szóban forgó tanár csak érdekel milyen sumákság megy itt.

Tesitanár van 1 héten 20 tesiórája papíron. Evidens miért ennyi-mert mindennapos tesi van, tehát 5 /osztály/hét és van 4 osztály tehát 4x 5 = 20 óra /hét össz.

Ugyanakkor a tanár csak részidős, és 3 nap jön 1 héten és egyik nap sincs 6 óránál többje.

Van amelyik nap csak 5.

Valaki számolja ki már nekem hogy lehet heti 3 napba 20 órát beletenni, ha 6 óránál többet nem tölt ott /nap?

Mindezt sumákolás nélkül? Nekem nem jön ki a matek!

2020. szept. 9. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A mindennapos tesit úgy szokták megoldani hogy vannak délutáni tesiórák, amik általában több osztálynak együtt vannak. Erre tudok gondolni.

Amúgy nem tudom honnan veszed a számokat, de ha részmunkaidős a tanár akkor valószínűleg nem lenne 20 órája. Talán 22 vagy 24 óra/hét a követelmény a teljes munkaidőben a tanároknak.

2020. szept. 9. 12:09
 2/3 A kérdező kommentje:

" de ha részmunkaidős a tanár akkor valószínűleg nem lenne 20 órája. "

Pont azért részidős mert 20 óra! pont azért! Magad is írod 22 órától teljes állás, de nincs neki annyi.

"Amúgy nem tudom honnan veszed a számokat,"

A mezei valóságból. Látom mikor van órán mikor nincs . És számolok. meg ott az órarend is, és olyankor is van órája papíron amely nap benn sincs.

2020. szept. 9. 12:17
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
Alaptványi iskolás barátunk visszatért :)
2020. szept. 9. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!