20 tesióra hogy tartható meg heti 3 nap, ha egy nap sincs a tanárnak 6 óránál többje? Nem jön ki a matek!
Ugyan nem én vagyok a szóban forgó tanár csak érdekel milyen sumákság megy itt.
Tesitanár van 1 héten 20 tesiórája papíron. Evidens miért ennyi-mert mindennapos tesi van, tehát 5 /osztály/hét és van 4 osztály tehát 4x 5 = 20 óra /hét össz.
Ugyanakkor a tanár csak részidős, és 3 nap jön 1 héten és egyik nap sincs 6 óránál többje.
Van amelyik nap csak 5.
Valaki számolja ki már nekem hogy lehet heti 3 napba 20 órát beletenni, ha 6 óránál többet nem tölt ott /nap?
Mindezt sumákolás nélkül? Nekem nem jön ki a matek!
A mindennapos tesit úgy szokták megoldani hogy vannak délutáni tesiórák, amik általában több osztálynak együtt vannak. Erre tudok gondolni.
Amúgy nem tudom honnan veszed a számokat, de ha részmunkaidős a tanár akkor valószínűleg nem lenne 20 órája. Talán 22 vagy 24 óra/hét a követelmény a teljes munkaidőben a tanároknak.
" de ha részmunkaidős a tanár akkor valószínűleg nem lenne 20 órája. "
Pont azért részidős mert 20 óra! pont azért! Magad is írod 22 órától teljes állás, de nincs neki annyi.
"Amúgy nem tudom honnan veszed a számokat,"
A mezei valóságból. Látom mikor van órán mikor nincs . És számolok. meg ott az órarend is, és olyankor is van órája papíron amely nap benn sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!