Ezekután hogyan vigyem haza a melltartómat a suliból?
Nincs rendes öltözője a sulinak ezért a mosdóból alakítottak ki részt erre.
Volt tesink és szokott nálam lenni váltó melltartó és kicsúszhatott a táskámból. Másnap reggel mentem suliba és láttam a 7. osztályosok szekrényére a folyósra kiakasztotta a takarítónő, mert megtalálta és utoljára 7eseknek volt tesije.
Mindenki látta h ott lóg, osztályunkból 3 , meg 7-ből egy lány jöhet szóba akiknek nagyobb melle van. A 7.es csajra fogták rá h övé, de már olyanok is elterjedtek h a magyartanáré vagy a takarítónő vette le és sajátját rakta ki. Otthon nem merem elmondani h elhagytam, a suliból ezekután meg nem merem elvinni mert mindenki rajtam röhögna .
Nem kell ezen parázni.
Ha kiderül hogy a tied, akkor mi van? Amúgy is hordod, na bumm. Maximum 5 percig lesz szenzáció amíg nem találnak valami vicces Youtube videót vagy új mémet.
Elmondani is el lehet a szülőknek. Egy melltartó nem tudom milyen árban van, de azért nem olyan mintha a telefonod vagy kocsid hagynád el.
Ha félsz a többiek véleményétől, és nem akarod, hogy megtudják, hogy a tied, akkor miért nem veszed le onnan akkor, amikor nem látja senki?:) Nálunk anno általánosban 7.30 előtt kb senki nem ért be, érkezz kicsit korábban, sunyiban leakasztod, és kész:)
Utána jöhetnek a rejtélyesen eltűnt a melltartó onnan sztorik, de amúgy senki nem fogja megtudni, hogy a tied volt - kivéve ha legközelebb is abban mész és látják az öltözőben rajtad:)
Es mondjuk, ha hamarabb bemennel a suliba, mikor senki se lat leszeded? Vagy oran kimesz a mosdoba, leveszed a szekrenyrol, raveszed a masikra(elotte mondjuk ne vastagat vegyel fel).
Vagy kerd meg a takaritonenit, hogy szedje le, vigye be a portara, te meg suli utan bemesz oda es elkered, beleteszed a taskadba. Lehet, hogy osztalytarsaid azt kerdeznek, hogy miert mentel a portara. Esetleg nap elejen eljatszhatnad, hogy 'elhagyhatnad' a tesicuccod. Mondod a tobbi lanynak, hogy nincs meg, es majd suli utan bemesz erte a portara. De akkor sem lesz meg, igy szomoruan kibattyogsz tesifelszereles nelkul, viszont taskadban a melltartoval. Masnap kozlod, hogy igazabol otthon hagytad, szoval nincs para. (Ertelemszeruen ne tesizz azon a napon, mikor 'nincs meg' a felszereles, be se vidd a suliba.):D
Majd legyintenek egyet, hogy jaj de butus vagy, te pedig orulsz, hogy visszaszerezted a melltartot.
Bar lehet tulkomplikaltam, de en igy csinalnam.xD
Fogalmatok sincs milyen kegyetlenek tudnak lenni a diákok a társaikkal. Mióta létezik internet már nem csak az iskola falai között hanem online is tudják megalázni és zaklatni a társaikat.
Kérdező, szerintem engedd el ezt a dolgot, egy melltartó nem ér annyit, hogy utána hónapokig rajtad röhögjenek. Viselkedj úgy mintha az a melltartó nem a tied lenne, de ne próbáld másra terelni a gyanút. Viselkedj úgy mint aki semmit se tud az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!