Szorongásom van a tesióra miatt! Ismerős?
Aha. Mondjuk nekem szadista tesitanáraim voltak, azért, meg a bámulás miatt és hogy az ügyesebbek fenékfejek voltak és én is kétbalkezes voltam.
Voltunk páran, akik igazolást, igazolásra halmoztak. És tudod mi a vicc? Jártam mellette futni és túrázni, később edzőterembe. Nem a mozgással volt nekem sem a bajom.
Jó oké ez nem:Hogyha te jössz velünk kirándulni, akkor meghalunk.
Szerintem ezt mond el a szüleidnek, hátha kitaláltok valamit.
ha úgy vagy kövér, hogy nem eszel sokat, annak lehet pajzsmirigy-betegség is a hátterében, amit ha kivizsgálnak és kapsz gyógyszert rá, normál testalkatod lehet
és a súlycsökkenéssel párhuzamosan a mozgékonyságod javulni, az önbizalmad nőni fog.
Ilyenek voltak ,hogy :
"
-Ez velünk van ?
-Igen én itten vagyok .
-Nem te nem itt vagy !
-De igen ba_zdmeg !
-Nem ,te csak hátrány vagy !!!
Én meg jól főlrugtam azt kaptam a' lecseszést.
"
Bár míg volt olyan is ,ha én megütök valakit az összes fiú rám megyik meg lefog meg rugdos .
Egy pár nagypofájú lány meg üvőltözik velem ,jellemző ,hogy ők csinálják a' balhét .
Azóta mondjuk a' sarkamra áltam mostmár egy-kít ember kivítelível mindenki fél éngemet !
Van egy cigány gyerek azzal igyekeztem jóba lenni ,mert valamivel erősseb ,de főképp ügyessöbb nálam .
A' kis nagy szajú díszbuz_ikat meg meg is verem .
Azt mindja álva leszophatnám meg oltogatni tudik ezerről ,de csodálkozik ,ha megverem . Sírva megy haza másnap ott vanik a' tanárok közölíbe és akkor az öcséjével ,hogy majd lenyomják a' cigit a' torkomon . Nagy francot !!! Pár héttel rá míg kérdeztem ,hogy hól vannak és miért nem raktak cigit a' torkomba . Sehol egy tanár akkór lapulik persze .
Kicsi vissza van és vége ...
Holnap viszek pálinkát es magammal jó lesz az iszogatjuk Martin barátommal .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!