Szerintetek jogosan utáltam meg?
Ma mikor mentem a telefonzartohoz hogy kivegyem a telom az egyik lány a kétpadsor között hátralépet és pont belém ütközött, utána én kikerültem ő pedig utánam szolt hogy kösz b*meg ( egyáltalán nem értetem milyért). Késöbb mikor a tesiterem elött vártunk hallotam hogy mondja az egyik lánynak, hogy odamentem hozzá és direkt ki akartam verni a telefont a kezéből (itt már kezdtem berágni rá). Órán párba dolgoztunk , én az első csapatal csináltam a feladatot ő pedig a másodikkal( nem ő volt a párom) amikor odajött a tanár és feljebb tolta a csítőm, mert nem jól volt ő totál lenézöen nézett rám, mikor ő jöt kb 5x javítoták ki és már az első pillanat tól kezdve remegett mint a kocsonya, de még mindíg ugy nézet rám mintha ő lenne Ms. Tökély én meg a kis csicska aki mindent elcsesz.(Itt gyülöltem meg igazán)
Szerintetel jogosan gyülölöm?? Ti szeretitek az ilyen embereket??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!