Mit tegyek,ha egyetemen nem hallom a tanàrt ?
Figyelt kérdés
Sajnos elég hátul ülök,így nem mindig hallom mit beszél a tanár,ilyenkor mit lehet tenni?2020. szept. 2. 14:10
11/18 anonim válasza:
Keress rá!
HALLÁSERŐSÍTŐ
3-6000 forint.
12/18 anonim válasza:
Őszintén nem értem miért nem ülsz közelebb akkor hozzá. Nincsenek fix helyek, ha pedig ekkora harc megy a helyekért elől, akkor érkezz 10 perccel korábban mostantól.
14/18 anonim válasza:
Beszélj valakivel, aki elöl ül, ha fixhelyek vannak, hogy cserélnél.
Ha nincsenek fix helyek, ülj előre.
Ha nem megoldható, akkor se ciki beszélni a tanárral. Én egyszer pl szóltam a tanárnak (finoman), hogy ne hadarjon.
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igen sajnos fixek a helyek.
Mindenki szokott hátul panaszkodni sajnos :/ így az sem megoldható,hogy valaki cserélne velem,mivel tudják,hogy hátra nem hallani. Majd megoldom valahogy...
2020. szept. 2. 20:54
16/18 anonim válasza:
Szolj a tanszekvezetonek. Ez nagy problema.
Vmi mikrofont kene hasznalnia a tanarnak.
Vagy neked hallaserosito.
Elol caerelj whatsappot vagy viber vkivel. Ora elejen felhiv es te hatul kihangositod. Ezt akar meg egy jobb fej tanarral meg is lehet beszelni.?
17/18 anonim válasza:
A mikrofont pártolom. NEM b.nkóság szólni a tanárnak, mert itt a tanulmányaidról van szó, több embert érint. De, ha ennyire gyerekes vagy; nincs olyan, aki hátul ül és bátor, szeret intézkedni, mer beszélni a tanárral? Neki elmondhatod, hogy érdemes lenne felajánlani a mikrofon lehetőségét és, hogy ő ebbe belemenne e.
18/18 anonim válasza:
Énnekem még az jutott eszembe,hogy mi lenne,ha diktafonra menne a tananyag, de akkor ugyanúgy végig kell hallgatni az egészet; és egyszer már bent ültél; tehát egyszerűbb talán, ha elolvasod a saját tempódban a jegyzetet, ha a tanár készített, és mondjuk berakja a neptun meet streetbe vagy bárhova. Tehát szóval tényleg sokkal inkábbb kéne egy mikrofon. Vagy ez a watsup-os vagy milyen megoldás, ez is jó lehet, amihez én nem értek, ja meg az a halláserősítős is jó lehet amit írtak, de szóval tényleg az lenne a legjobb,ha lehetőség lenne egy mikrofon beszerzésére; de jókat írtak a többiek nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!