Szerintetek jól tettem, hogy otthagytam az egyetemet?
Figyelt kérdés
Budapestre jártam NKE-re közigazgatás-szervező képzésre. De rájöttem, hogy nem lehet belőle megélni. Meg nem voltak képesek kollégiumot sem adni és fizethettem 1 évig az albérletet Pesten. Többmilliót el kellett volna költeni az albérletre amíg elvégzem Szóval úgy gondoltam nem éri meg belefektetni azt a sok pénzt és elvégezni.
Most beiratkoztam egy szakiskolába, szakmát tanulni.
Most bánom, meg furdal a lelkiismeret, de összességében szerintem jól döntöttem. Jobb állásom lesz így és nem is adósodok el.
2020. aug. 23. 18:05
1/3 anonim válasza:
Életünk folyamán számtalanszor kell döntenünk ilyen és hasonló, sorsunkat befolyásoló dolgokban. Sajnos ilyenkor nem tudjuk, hogy jól döntöttünk-e, később derül ki. Kár ezen rágódni, mikor visszacsinálni már úgysem lehet. A mostani helyzetből kell kihozni a legjobbat.
2/3 anonim válasza:
Az első nagyon jól mondja. A jelenlegi helyzetedben úgy láttad, jó döntést hoztál, ez tűnt ésszerűnek. Az élet ilyen, amit látsz belőle, az alapján tudsz dönteni - lehet visszanézve lehetett volna másképp is, de ez lett, és ez így jó. Az számít, hogy te a tudásod szerint kihozd a legjobbat magadból.
3/3 anonim válasza:
Én is otthagytam, tanári szakot. Egyszerűen, amit ott megköveteltek, nem volt egálban azzal, amit kerestem volna egész életemben. Tudom, nem minden a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!