Van értelme abban reménykedni, hogy újra távoktatás lesz az egyetemen? Mert én nem sok esélyt látok rá, hogy megint távoktatás lenne.
Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 17:50
1/5 anonim válasza:
Elvileg hibrid oktatás lesz, (legalábbis nálunk, de máshol is ezt hallottam) ami azt jelenti, hogy a gyakorlatok személyesen lesznek, míg a nagy létszámú előadások online. Nálunk a tanár dönti el, hogy előadást online vagy személyesen tart-e.
2/5 anonim válasza:
nekem külföldön még kivárnak, az otthoni barátaimnak úgy lesz kevert, mint első írja. nekem nincs sok reményem, az összes párt azzal igyekszik megnyerni a gazdag kis hülyegyerekeket a jövő évi választásra, hogy lobbizik, hogy megtartott órák legyenek... pedig ez egy nagyon jó félév volt, dolgozhattam, barátkozhattam, volt időm sportolni és a hobbimra, és ha nem volt jobb dolgom, néztem a gagyi kis tanárok felvételeit a felesleges hülyeségeikről... de persze akinek többezer eurós zsebpénz jár, azoknak nem fontos, hogy normális felnőttképzésként működjön az egyetem.
3/5 anonim válasza:
Hát szerintem van rá esély... Nem véletlenül az egyetemeket zárták be elsőként, rengeteg ember jár egyetemre az ország különböző pontjairól, nagy a tömeg (pl. előadások, rendezvények, kollégium, közösségi terek), nem egyszerű betartani és betartatni az ajánlásokat (pl. fertőtlenítés, maszk, távolság). Nálunk a koliban is olyan hülye intézkedéseket hoztak, hogy pl. triázsolnak és minden egyes ki/belépéskor megállítanak, felveszik az adatokat, belépéskor lázat mérnek... el tudom képzelni, hogy a buszmegállóban leszáll egyszerre 20 kollégista, bebattyogunk a koliba és akkor ott állunk sorban, amíg egyesével mindenkit “megvizsgálnak”. A másik, hogy a férőhelyek létszáma is változatlan, egy blokkban ugyanúgy lesz 4-6 ember és akkor leírják, hogy szobán belül is kéretik tartani a 1,5 méteres védőtávolság amikor a két ágy között nincs akkora hely :D Az egyetemi órákon is ugye kell a védőtávolság VAGY maszk... Nem vagyok covidiot, nem vagyok ráparázva stb., de én nem hiszem, hogy ez így tényleg működőképes lesz.
5/5 anonim válasza:
Reális az esélye, hogy távoktatás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!