Ha csak 24 kreditnyi tárgyat vettem fel egyetemen, az nagyon kevés?
Felvettem az összes kötelező tárgyat, plusz egy szabadon választhatót. Kötelezővel együtt van 21 kredit+ 3 a szabvál.
Így is van már 9 tárgyam.
Nem akarok mégtöbb szabvált felvenni, de ha felvennék mégegyet, akkor lenne 26 kredit, az se sok..
Minden tárgy csak 2-3 kreditet ér, nem tudom miért ilyen kevés. Más egyetemeken 5-6 kredites tárgyak vannak, abból könnyű összeszedni a 30-at..
Mintatanterv összes tárgyát felvetted, ami arra a félévre van írva?
Nem csúsztál korábban?
Ha elsőre igen, másodikra nem a válaszod, akkor nincs gond.
Valószínűleg nem gáz. Lehet, hogy a következő félévben több kredited lesz, mint harminc.
Nálunk az ELTE-n két félév alatt 36 kreditet kell összeszedni, hogy ne veszítsd el az állami ösztöndíjad. Ehhez papíron elég lenne 13 kredit félévente.
Egyébként szerintem ne akarj túl nagy kredites tárgyakat. Jártam a TTK-ra, ott 4 tárgyam volt, 12, 9, 6 és három kreditért, nem volt jó, mert a 3 kreditesen kívül mindegyik nagyon nehéz volt.
"Nálunk az ELTE-n két félév alatt 36 kreditet kell összeszedni, hogy ne veszítsd el az állami ösztöndíjad. Ehhez papíron elég lenne 13 kredit félévente."
Ezt hogy sikerült így kiszámolni? :D
18-at akartam írni, csak a nyolcasnak lemaradt a bal oldala. :D
Nem tudom egyébként, valamiért fejben 26-al számoltam, köszi, hogy észrevettétek.
Nem, soha nem csúsztam. Nem buktam semmiből.
Előző félévekben 29 és 27 kreditem volt. Szóval egyszer sem értem még el a 30-at. Az összes tantervi tárgyat felvettem.
Most leszek másodéves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!