Elmerjek így holnap menni a suliba?
Az a helyzet, hogy ma éjjel nyitott erkélyajtónál aludtam, mert egyszerűen nem bírtam elviselni a hőséget. Kb éjfél tájban még 26 fok volt odakint is, annyi pozitív dolog volt benne, hogy fújt a szél így az segített. Azonban mivel meg voltam izzadva így valamikor hajnalban amikor húvösebb lett az idő, bizonyára megfújta a hátamat és most köhögök meg tüsszögök.
Biztos vagyok benne, hogy nem Covid, hisz itt a bizonyíték rá, de félek attól, hogy ha suliban észreveszik, hogy köhögök hazazavarnak.
Ti elmernétek menni így?
10-re:
Fél percenként köhögőroham? Hát ez elég rosszul hangzik. Ha holnap reggel is így köhögsz, akkor ne menj iskolába. Sőt, én a helyedben az orvost is először telefonon értesíteném, és tanácsot kérnék, mi a teendő. Értem, te nem gondolod, hogy Covid-19 fertőzött vagy, de ha ilyen köhögési rohamokkal odaállítasz az orvoshoz (pláne, ha száraz köhögés), úgy lemar, hogy rossz lesz hallgatnod.
Hazajött a húgom az orvostól, nem talált nála semmit így nem tudni mi okozta a lázát.
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor estig megvárom, hogy alakulok.
Nem tudom, megvizsgálták.
Most megint megy fel a hője, már 38 neki.
Dehát az orvos nem talált semmit, franc tudja mi okozza neki. Lehet kinyomozom ofőm számát aztán rákérdezek, hogy ő mit gondol. Nekem a köhögésem már csillapodott de azért még kaparászik a torkom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!