Ha leköhögnek vagy leköpnek valakit a suliba azt most a járvány idején komolyabban veszik?
Figyelt kérdés
Tesómnak vannak ilyen félelmei mert márciusba mielőtt lett a digitális oktatás fogták aztán leköhögték mert az milyen vicces volt meg le is köpték. Most rábeszéltem a maszk viselésre a suliba, de mondtam, hogy ezért biztos fog kapni egy pár nem tetsző cselekedetet. Kicsit most félek mivel az a lány aki ráköhögött a szülei abból élnek, hogy külföldre visznek lányokat himi -humira így esélyes, hogy behozzák a kórt.
Nem tudjuk másik iskolába vinni ez a második, mindenhol vannak ilyen egyedi érdekes jelenségek, mellesleg magyar a tesóm, és aki szakmát tanul és magyar annak itt Dél-dunántúlon ezt el kell viselnie, ő ezt választotta.
Viszont komolyabban vehetnék most ezt a szándékos leköhögős dolgot, igaz?
2020. aug. 30. 10:21
1/3 anonim válasza:
Olvastam pár ilyen esetet korábban ott 500ezerrel honorálták, vagy pedig "terrorizmus vádjával" állt bíróság elé.
2/3 anonim válasza:
Angliaban rendorsegi ugy, de Magyarorszagon gyakorlatban nem latok eselyt.
3/3 anonim válasza:
Sajnos szerintem itt Magyarországon a tanárok ilyennel nem fognak foglalkozni. Vagy nem tudom. Az én suliban tanárok közül senkit nem érdekelt volna ez... Igen sajnos de így van. Fejüket elforditjak inkább ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!