Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha leköhögnek vagy leköpnek...

Ha leköhögnek vagy leköpnek valakit a suliba azt most a járvány idején komolyabban veszik?

Figyelt kérdés

Tesómnak vannak ilyen félelmei mert márciusba mielőtt lett a digitális oktatás fogták aztán leköhögték mert az milyen vicces volt meg le is köpték. Most rábeszéltem a maszk viselésre a suliba, de mondtam, hogy ezért biztos fog kapni egy pár nem tetsző cselekedetet. Kicsit most félek mivel az a lány aki ráköhögött a szülei abból élnek, hogy külföldre visznek lányokat himi -humira így esélyes, hogy behozzák a kórt.

Nem tudjuk másik iskolába vinni ez a második, mindenhol vannak ilyen egyedi érdekes jelenségek, mellesleg magyar a tesóm, és aki szakmát tanul és magyar annak itt Dél-dunántúlon ezt el kell viselnie, ő ezt választotta.

Viszont komolyabban vehetnék most ezt a szándékos leköhögős dolgot, igaz?

2020. aug. 30. 10:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam pár ilyen esetet korábban ott 500ezerrel honorálták, vagy pedig "terrorizmus vádjával" állt bíróság elé.
2020. aug. 30. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Angliaban rendorsegi ugy, de Magyarorszagon gyakorlatban nem latok eselyt.
2020. aug. 30. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos szerintem itt Magyarországon a tanárok ilyennel nem fognak foglalkozni. Vagy nem tudom. Az én suliban tanárok közül senkit nem érdekelt volna ez... Igen sajnos de így van. Fejüket elforditjak inkább ilyenkor.
2020. aug. 30. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!