Pollenallergiások, ti ilyenkor parlagfű szezonban hordtok maszkot?
Sajnos nekem már egy allergiagyógyszer sem használ évek óta, szóval nem is szedem őket. Egyébként sem egyféle allergiàm van, és ha be is veszek egyet, az egyiket enyhíti, a másikat meg felerősíti (az egyiktől tüsszögök, másiktól kiütéses leszek, ha gyógyszert szedek kétszer annyi kiütés van rajtam). Szóval évekkel ezelőtt elengedtem ezt, inkább sportolok, túrázok, kerülöm a vegyszeres helyeket, és az olyan helyeket ahol nagyon sok pollen száll, mert még a fejem is belefàjdul, ha sokat tüsszögök. Általában a tóparton nincs bajom (horgász vagyok).
Válasz a kérdésedre: Nem, nem hordok maszkot, legalábbis az allergiám miatt nem, azért hordom, mert kötelező egyes helyeken. Ha nincs nagy por, akkor még munkában sem hordok (csak, ha mondjuk bontás van, akkor veszek fel pormaszkot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!