Létezik, hogy most hamarabb virágzik a parlagfű?
Nem, még nem virágzik, a tüneteket más váltja ki (pázsitfüvek, gombaspóra, stb.)
Itt lehet megnézni, miböl nagy a terhelés:
A tüneteim totális orrdugulás, naponta kb. 4-5x kell orrcseppel kidugítani, Afrin comfortot használok.
Állandó tüsszögés ami sok sok orrfolyással/orrfújással jár, borzasztó szalonképtelen állapot főleg ha jönni menni kell dolgozni stb. utálom. Erre próbáltam a Prevalin orrcseppet, megvettem a magyar találmány Allergofiltert, vettem munkavédelmi maszkokat otthonra, alváshoz. Használom a Medinose orrbevilágító készüléket, ahhoz a Coldastop olajat is a nyálkahártyát regenerálni.
Gyógyszert is folyamatosan szedem az Allegra 180mg-osat.
A fülemre vettem ezt az akupunktúrás kis tapaszt, plusz nyomkodom az egyéb akupresszúrás pontokat is.
Ezek együtt nem enyhítik a tüneteket, máskor meg az összeset elintézi az Allegra 120mg egyedül, azért nem értem most mi történik.
Csütörtökön megyek a tüdőgyógyászomhoz, hátha ő tud valamit a többi páciensével is ez van e most vagy egyedi eset ez most nálam.
Viszont most két napja sokkal jobb, Debreceni vagyok szakad az eső megállás nélkül, szerintem ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!