Ismertek parlagfű-allergiás embereket?
Naponta hallom, hogy a lakosság 20 százaléka, azaz 2 millió ember allergiás Magyarországon a parlagfűre. Én ezt nagyon erős túlzásnak, rossz becslésnek tartom. Sem a családban, sem az ismeretségi körömben nem tudok allergiásról, de sem az utcán, sem üzletben, szinte sehol nem látok vörös szemű, orrfolyós embereket, pedig elég fertőzött részen lakom. Orvosnál szerintem a lakosság 1 százaléka sem volt még parlagfű-allergia miatt. De akkor honnan vették a 20%-ot?
Nektek mi a véleményetek erről? Nektek minden ötödik ismerősötök tüsszög most?
Sajnálom, ha valaki ettől szenved, és természetesen irtani kell, még ha 5% is.
Köszönöm a válaszokat!
Én nem Magyar országi vagyok, de 2-3 at ismerek.
(Vajdaság)
én elhiszem a 20%-ot, mivel rengetegen vannak a környezetemben, akik ettől szenvednek
nem mindegy neked egyébként? örülj, hogy a te környezetedben nincsenek orrot fújó, tüsszögő, kivörösödött szemű emberek, és hogy te sem vagy az
lehet, hogy azért nem látod, mert gyógyszerrel úgy ahogy karban lehet tartani!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!