Ha a járvány tetőzése május 3-ra várható mégis milyen logika mentén szerveznek érettségit május 4-től?
Orbán Viktor május 3-ára várja a járvány tetőzését
Május 3-án tetőzik a járvány - Orbán Viktor az ajkai kórházban tett meglepetésszerű látogatást
Tessék mondani: ha május 3-ra várják a tetőzést milyen logika alapján szerveznek érettségiket május 4re?
????
Ez egyébként nem csak nekem jutott eszembe...
Koronavírus: az érettségivel egyidőben tetőzik a járvány Magyarországon
Németorszagban is majusban nyitnak a sulik.
Gazdasagi vagy egyèb hattere lehet hogy mas allamokkal összehangoltan müködünk.
Látom a te agyadat is jól átmosták. Ne pánikolj már könyörgöm!
Az élet nem állhat meg, mert páran megbetegedtek és meghaltak.
Csak úgy halkan megjegyzem, hogy egy sima influenzajárványban jóval többen halnak meg.
Szóval ez ami most van, szimplán inkább csak a pánikkeltésről szól és nem a valóságról.
"Az élet nem állhat meg, mert páran megbetegedtek és meghaltak.
Csak úgy halkan megjegyzem, hogy egy sima influenzajárványban jóval többen halnak meg."
Ez esetben kár volt bezárni a sulikat és padlóra küldeni a fél országot nemde?
Akkor a francnak kínlódunk a sulikkal vendéglőkkel plázákkal kajaboltokkal stb stb--akkor nyisson minden és hajár-ahogy eddig is volt....nemde?
Légy szíves olvasd el, és a kommenteket is!
"Ne törd magad ennyire az érettségin, ha nem érted. "
Annyira azért nem vagyok oda, az 5 tárgyból kettő előrehozottként már 1 éve megvan, a magyar és a töri az egy semmi, egy vicc, álmomból felkeltve is megy, egyedül a matek lehet gáz, na de abból meg nem viszem a pontot így az meg mindegy hányas lesz csak görbüljön.
Így azért annyira nem vagyok oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!