Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van olyan volt tanárod, akit...

Van olyan volt tanárod, akit annyira utálsz, hogy ha bennrekednél vele a liftben egy órára, kőkeményen beolvasnál neki?

Figyelt kérdés

2020. aug. 29. 15:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Általános iskola kémia... Szerintem vérfürdő lenne 😂 (szó gyanánt, nem ölném meg egyértelműen... Mi előtt valaki férre értené)
2020. aug. 29. 15:07
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Volt ilyen tanárom, de ebben a helyzetben sem olvasnék be neki, hiszen előbb-utóbb kiszabadulnánk, és valószínűleg én húznám utána a rövidebbet.
2020. aug. 29. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem férnénk be egy liftbe az összessel, akivel valaha konflikutusom volt...
2020. aug. 29. 15:11
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Igen és azt hiszem van olyan szerencsém h csak egyet tudnék mondani. Na őt leosztanám a büdös p*csába (ffi)
2020. aug. 29. 15:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Van két tanárnő még ált. Iskola alsó tagozatból. Már rám sem ismernének. Lenne hozzájuk pár keresetlen szavam.
2020. aug. 29. 15:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen. Mondjuk már nem is vagyok gyerek, máshogy látom a helyzetet. Volt kevésbé következetes tanárom és volt, akivel volt nézeteltérésem is, de valószínűleg arra használnám a liftben töltött időt, hogy megbeszéljem vele, mi a baja velem és ha emberileg nem is vagyok a szíve csücske, kvázi munkatársi kapcsolatban ezt felnőttek között félre lehet tenni. Mindkettőnknek könnyebb, ha nem hergeljük egymást, hanem hagyjuk egymást haladni.
2020. aug. 29. 16:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolai tanító nénim volt, aki a szemembe mondta kb. 8 évesen, hogy nem lesz belőlem soha semmi. Elbeszélgetnék vele, hogy ezt mégis hogy gondolta. Én is pedagógusnak készülök, szóval a módszertani hibáit is felróhatnám neki, merthogy így visszagondolva rengeteg volt, és a legszomorúbb, hogy még mindig tanít, pedig elképesztően mérgező kisugárzása van, nagyon türelmetlen, szóval egyértelműen nem való gyerekek közé.
2020. aug. 30. 09:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kettő ilyen tanárom is volt, de már mindkettő kb. élet-halál között van, az élet meg fogja oldani helyettem ezt. Habár azt azért remélem, hogy pont annyit fognak szenvedni halálos ágyukon, mint amennnyi szenvedést okoztam nekem.
2020. szept. 1. 16:53
 9/12 anonim ***** válasza:
okoztak*
2020. szept. 1. 16:54
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az alsós osztályfőnökömnek és a gimi utolsó évében egy pár hónapot helyettesítő magányos macskás nőnek olvasnék be.

Bánom, hogy nem álltam ki magamért, de ha megtettem volna, úgyis én koppantam volna nagyobbat.. de szépen, kulturáltan egyszer nagyon szívesen elmondanám nekik, hogy én hogyan éltem meg azokat a bizonyos pillanatokat.

2020. szept. 1. 23:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!