Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van olyan volt tanárod, akit...

Van olyan volt tanárod, akit annyira utálsz, hogy ha bennrekednél vele a liftben egy órára, kőkeményen beolvasnál neki?

Figyelt kérdés

2020. aug. 29. 15:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskola, alsó tagozatos osztályfőnök (folyamatosan megalázott, direkt az osztály előtt, pedig én voltam a legjobb tanuló még akkoriban), felső tagozatos matek-testnevelő tanárnő (pszichopata volt), gimis testnevelő tanárnő (idegbeteg volt, megalázott mindenkit), gimis némettanárnő (vele nem volt személyes konfliktusom, de borzasztó kétszínű volt, tanárok-diákok közt egyaránt kavarta a szart)

Na, ha velük kerülnék egy liftbe, most szerintem az a helyzet állna elő, hogy ők kínosan beszélgetni akarnának, én meg alig méltatnám őket válaszra. Szerencsére már nem azon a szinten vagyok, hogy megkeseredett életű pedagógusokkal veszekedjek. Majd az élettől megkapja mindenki, ami jár nekik.

2020. szept. 2. 22:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Van olyan, akit nagyon utáltam, de neki meg is mondtam annak idején a problémámat a szemébe (egyszerűen nem tartotta meg az órákat, nem volt elvárása velünk szemben, lenézett minket. Tanítás helyett csak dumálni tudott, leépült az addig meglévő tudásom). Nem maradt bennem keserűség, nem osztanám ki a liftben.
2021. márc. 9. 17:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!