Mit csináltatok etika órán?
Az attól függ, hogy hanyadik osztály. Nekem volt általánosban is meg gimiben is.
A 7. osztályosra nem igazán emlékszek, 11.-ben tanultunk a személyiségtípusokról, ünnepekről beszélgettünk meg igazából mindenről, aminek köze van az etikához (ez elég tág).
Nekünk érettségi évében volt.
Volt aki bent se volt. Legtöbben tanultak, hf ilyesmik. A tanár azokkal foglalkozott, akik a másik tárgyaiból érettségiztek.
A tavalyi évben voltam végzős, ebben az egy évben volt csak etikánk, az osztályfőnök tartotta.
Azt csináltuk, hogy ezen az órán átvettük az ofő tantárgyából a szóbeli érettségi tételeit (minden héten egy tétel) és abból írtunk dolgozatot úgy havi egyszer. Nagyon hasznos órának tartottam, sokat segített az érettségin.
Etikára jegyeket úgy kaptunk, hogy félévenként írtunk két fogalmazást két különböző témáról, amiket leosztályozott, de soha nem adott rá négyesnél rosszabb jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!