Mit csináljak, ha minősíthetetlenül bunkó velem a (z etika) tanár érettségi előtt és egyszerűen nem tudom mit kell csinálni?
Etikából érettségizek és kell 3 konzultáció egy tanárral. Estire járok és a nappali tanárral kell beszélnem. Háromszor. Amikor mondtam neki, hogy etikából érettségizem. Erre ő hisztérikus csapkodásba kezdett, az estis tanáraimat szidta, hogy hogy merik ők ezt megcsinálni vele. Mindenesetre elémb4szta ezt: [link]
Mondta, hogy fotózzam le. Szerdán találkozom vele és az oké, hogy - elvileg - egyenlőre az a feladatom, hogy eltervezzem, hogy mit akarok csinálni (munkanapló első része (tervezés, megvalósítás, reflektálás). De most a két vázlatpont közül most mindkettőt kell vagy az egyiket? Ha mindekettő akkor az mitől egy darab projekt, ha csak az egyiket milyen legyen a formátum? Egy idegbeteg állattal kell beszélnem erről szerdán és nem tudom mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!