Egyesek mért kérik ki maguknak hogy ők "nem urak"?
A minap történt hogy egy utas tájékoztatást kért tőlem amire nem tudtam a választ és a kollégámnak szóltam hogy "Az úr azt szeretné tudni hogy ..." - mire ő kikérte magának hogy ő nem úr.
(Nem volt transzvesztita, tehát nem a nemével volt baj.)
Mit várnak az ilyenek, hogy utaljak rájuk? Ez a f.szkalap azt szeretné tudni hogy...?
Tiszteletadás megvolt részedről.
Hölgy és úr.
Mégis hogy kellett volna mondani?
Et a muki, koma, srác, bácsi, f@sz, g*ci??
Ő volt a hülye, Te jól végezted a munkád.
Maradvány még a kommunista érából. Akkor kifejezetten sértés volt egy elvtársnak ilyet mondani. aki ilyet mondott egy hithű 50 es évekbeli komcsinak, az egyből burzsoá reakciós söpredék lett ...
Sokan a mai világban azt sem tudják miért mondják.
-Persze közbe leteheti, most énvelem nagyon kib.szott, mer énnekem nagyon sok pénzembe kerül.
-URAM!
-URAM, URAM a k.rva életbe már. Hát várd meg amit mondok az isten b.ssza meg!
...
-Uram, ez mind föl van véve. Hogy ha ezek után panasszal él a tudakozónál a tudakozó személyzetével kapcsolatban, szerintem nagyon ráfázik
-Tüntessen tündérem! Tudod mit? Ez is föl van véve, és ezt is vállalom. Tudod mit? Vállalom ezt a beszélgetést.
-Tudja mit?
-Nem jelentkeztél… NE MAGÁZZ, te szemét, nem jelentkeztél be.
-Mi az, hogy ne magázzam? Tegezzelek te baromarcú?
Fenti örökzöld nyomán, szerintem: baromarcú
:)
Egyszer nézd meg a Kékfényt.
Így nyílatkozik a nyomozó,rendőr, szóvivő.
"A 34 éves Debreceni úriember a gyilkosság napján..."
Igencsak felszoktam kapni a fejem, hogy így hívatkoznak olyan emberekre, akik erőszakoltak,idős embereket otthonukban verték agyon,. mert nem adta oda a pénzét"
Nagyon ritkán megesik, hogy " elkővető", "gyanúsított" hívatkoznak ezekre az állatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!