Miért engedik meg maguknak egyesek az ilyen viselkedést?
Figyelt kérdés
Tegnap az utcán sétáltam és egy fószer odaszólt: "Segítsek, szerelmem?"
Ezt olyan megalázónak éreztem, mondjuk hajlamos vagyok frlfújni a dolgokat, de egyszerűen nem értem, miért vannak olyanok, akik képesek így viselkedni.
Az emberek többsége ilyen, hozzá kell szokni sajnos.
2017. okt. 28. 12:45
2/9 A kérdező kommentje:
*felfújni
2017. okt. 28. 12:46
3/9 anonim válasza:
Fogadjunk ez egy fogatlan proli volt, de ha egy kigyúrt jóképű bika kérdezte volna, az adekvát udvarlási forma. #holvannakazigaziférfiak?
2017. okt. 28. 13:00
4/9 anonim válasza:
Egyszer volt, hogy felszálltam a buszra és egy elég fura sofőr volt, kérdezte hogy hova utazol szerelmem? Mondom ide és mutatom a bérletem, elolvasni nem tudta, csak nézett egy nagyot. Én sem bírom ezeket, de még a barátomtól sem, olyan lealacsonyító. Meg még amit szoktak: Ez a vörös hajszín eredeti? KÖZÖD?
2017. okt. 28. 13:02
5/9 anonim válasza:
mert egyedül voltál és egy nő nem fogja őt megruházni, ha férfi is lett volna veled ezt biztos nem merte volna, a lényeg egy nőtöl nem fél.
2017. okt. 28. 13:18
6/9 anonim válasza:
64%
Jajh, mert gondolom te szívesen hallgatnál napi szinten beszólásokat kövér, igénytelen nőktől...önkritika.
2017. okt. 28. 14:41
7/9 anonim válasza:
Amúgy kérdező, bunkók mindig lesznek, ez még szerintem nem is durva, sajnos.
2017. okt. 28. 14:42
8/9 anonim válasza:
Az emberek egy része olyan közösségben él ahol ez elfogadott és nem bántó, sőt kedves. Mások meg olyanba ahol ez bántó személyeskedés. A világot megváltoztatni nem tudod ezért inkább tanuld meg elfogadni hogy a világ ilyen és ne lepődj és sértődj meg rajta, mert csak magadnak teszel vele rosszat.
Tudom mondani könnyű, de inkább kezd el elfogadni a megváltoztathatatlan dolgokat és bár ettől a világ nem lesz más, de neked könnyebb lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!