Nem értem az emberi viselkedést és érzelmeket?
Nagyon sok számomra kínos helyzetet szül az, hogy nem értem az emberek viselkedését, érzéseit, és furán ragálok dolgokra, vagy éppen egy egyértelmű gesztust vagy bármit másnak fogok fel, mint amit jelent. Másoknak nem kínos, mert nem mindig veszik észre, de nekem az, mert rossz hogy nem tudom mit akarnak tőlem.
Lesarkítva olyan, mint ha valaki nyújtaná a kezét hogy kezet fogjon és megkérdeznéd hogy "mit adjak?".
Egyébként az érzéseimet is nehezen fejezem ki, sokszor el se tudják dönteni hogy érzem magam. Emberek, mit kezdjek magammal? Megértem a halálra?
A párom ilyen ilyen. Hiába magyarázom mit jelent egy bizonyos arckifejezés. Ő meg van győződve arról hogy olyan nem létezik vagy én tévedek. Múltkor a tvben egy szereplő olyan arcot vágott mint aki rosszul van. Később kiderült össze is esett. Az elején a párom azt mondta azért volt az az arckifejezése mert vmi az eszébe jutott.
Vagy. Múltkor vettem egy cipőt. A lábamon volt. Egy nő a közelben irigykedve nézett. Ezt később elmondtam neki. Ő meg hogy igen, milyen az az irigykedő arc? Mutassam meg! Hát köpni nyelni nem tudtam. Eleinte azt hittem direkt csinálja vagy viccel de utána olvastam és nem. Vagy mikor megismerkedtünk elmeséltem régen egy nő meg akart veretni engem mert a pasija kikezdett velem. Lebukott a csavó. Azt mondta neki hogy én csábítottam el. Erre a csaj a férfi ismerőseivel rám íratott hogy ha nem szállok le a pasijáról akkor agyonvernek. Azt is mondtam hogy ez nekem rosszul esett és féltem. Erre elröhögte magát hogy ilyenért félni kell?
Szóval van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!