Egyesek miért csináltatnak maguknak diszes papírt amikor nincs rá szükségük?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak valódi diszlexiások és diszkalkuliások. Viszont vannak olyanok is, akiknek semmi különösebb zavara nincs, de ismeretségi alapon vagy ilyen-olyan módon elérik, hogy felmentést kapjanak matematikából, idegen nyelvből vagy bármiből, hogy ne kelljen belőle mondjuk érettségizni. Milyen gondolkodás ez, hogy valaki csak úgy felmenteti magát valamilyen tárgyból? Vagy lehet, hogy én csináltam rosszul az életem, hogy 4-5-ősre tanultam és érettségiztem mindenből? Lehet nekem is kellett volna egy pár felmentés és kényelmesebben teltek volna a középiskolás évek?#tanulás #idegen nyelv #matematika #érdektelenség #diszlexia #felmentés #hozzáállás #diszgráfia #neveletlen
2016. jan. 16. 12:54
1/4 anonim válasza:
Leírtad, hogy miért. A felmenésért.
2/4 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de mirefel menteti fel magát, ha simán képes megcsinálni egy feladatot vagy viszonylag jól képes megtanulni az anyagot?
2016. jan. 16. 13:10
3/4 anonim válasza:
Te ügyes vagy, hogy szorgalmasan tanultál, ők pedig éltek a lehetőségeikkel. Ennyi.
4/4 anonim válasza:
A lustaság a leginkább motiváló emberi tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!