Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A pedagógusoknak nem kellett...

A pedagógusoknak nem kellett volna augusztusban magasabb bért kapni?

Figyelt kérdés

Állítólag júl 1.ről ágazati pótlékemelést kaptak mely először az augusztusban megkapott bérben (kéne) jelentkezzen.

Aki nem kapott egy petákkal se többet-akkor az nem tanár? vagy miért nem kaptak többet sokan?

2020. aug. 7. 18:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%
Örülök, hogy így döntött. Normálisan gondolkodó egyházi vagy alapítványi intézmény annyit adjon, amennyit tud, különben elszivárognak államiba a dolgozói.
2020. aug. 10. 06:54
 12/20 A kérdező kommentje:

" Normálisan gondolkodó egyházi vagy alapítványi intézmény annyit adjon, amennyit tud, különben elszivárognak államiba a dolgozói."

Hát és akkor mi van ha elszivárog? majd jönnek mások.

Ld az én iskolámat. Itt egy fillér se adnak emelésnek, mennek is el emberek, na de jönnek is!

Most is, már a háromnegyede a tantestületnek a nyáron elment, felmondott, de hát és?

Már szedik össze az újakat, már sok új van, mire eljön szept fel lesz töltve a keret.

ÍGY a fenntartó a béremelést is megúszta és tanári kar ugyanúgy van.

Nem jól csinálja akkor?

2020. aug. 10. 09:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon hülye pedagógusok... biztos keresnék másik intézményt, ha nem adnák meg.
2020. aug. 10. 09:57
 14/20 A kérdező kommentje:

"Vannak nagyon hülye pedagógusok... biztos keresnék másik intézményt, ha nem adnák meg."

így van, az elemi józan logika ezt diktálja. De lám, az élet meg rádcáfol, mert lám van embere így is az ilyen iskoláknak is.

Fel nem fogom egyébként ki az a hülye a tanárhiányos világban, aki elmegy táblás bér alatt valahova, miközben mehetne 100 másik helyre ahol meg táblás bért kap.

De hát a tények makacs dolgok. Mert lám vannak emberek akik eljönnek ide még így is.

2020. aug. 10. 14:25
 15/20 anonim ***** válasza:

Egyházi iskolában dolgozom és emelt fizetést kaptam.

Mi amit lehet, azt megkapjuk

2020. aug. 10. 17:49
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Csak a hülyék mennek tanárnak. A még hülyébbek pedig annak is maradnak. Ti választottátok a sorsotokat, tűrjétek azt is, ami jár nektek.
2020. aug. 10. 20:29
 17/20 A kérdező kommentje:

"Egyházi iskolában dolgozom és emelt fizetést kaptam"

hát akkor úgy tűnik olyan "kivétel " suliban vagyok ahol ez másképp megy. itt nincs emelés és el lehet menni .... el is mennek, na de jönnek is, vagyis a fenntartó számítása bejön. emelést nem adja meg, de tanára mégis van. Ha nem ez a tanár, majd jön helyette az a tanár. Úgyis tök 8.

2020. aug. 11. 08:42
 18/20 anonim ***** válasza:

"Egyházi iskolában dolgozom és emelt fizetést kaptam"

Tisztában vagyok vele, hogy kivételes a helyzetünk és ezt egy nagyon normális lelkésznek köszönhetjük.

Itt félévenként 90.000 SZÉP kártyára, karácsonykor hatalmas ajándékcsomag, élelmiszerutalvány ped. napkor.

Ilyen is van. Iskolánk nem átjáróház, az ide bekerült pedagógusok zöme itt is marad.

2020. aug. 12. 09:48
 19/20 A kérdező kommentje:

" ped. napkor."

Velünk meg ped napkor közölte a "T" igazgató hogy idézem sose felejtem el: "majd bezáratom ezt a kócerájt és mindenki mehet a mezőre kapálni" .

Az iskola felelős vezetőjének kijelentése a tanári kar felé ped nap alkalmából.

2020. aug. 12. 18:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom.
2020. aug. 12. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!