Észrevehette a tanár?
Nem fog ezzel foglalkozni, pláne így több hónappal az eset után, ráadásul nem is tanít téged.
A tanárok előtt meg sok diák zavarban van, ez a testbeszéd simán igaz rájuk is.
#4-es vagyok, és tanár úr, és előttem is lányok jönnek inkább zavarba. Egyébként a fiúk is, de ritkábban, és az valahogy más. Ha egy lánnyal beszélek, tisztán érződik az, hogy a zavar oka inkább, hogy egy férfival beszél. Zavarba jön, hebeg-habog, elkezd hülyeségeket beszélni és a kezeivel is hadonászik, zavartan kacarászik... De mint írtam, ez nem ciki, igazából a legtöbb lány ezt csinálja, csak van, aki jobban tudja palástolni.
A hiúságomat nekem ez nem legyezi, természetesen nem érdekelnek a diákjaim "úgy". Elkönyvelem, hogy ez életkori sajátosság, és cuki, ahogy írtam. Elég beteg az az ember, akit ez izgat fel, és kihasználja a helyzetet, remélem nem sok ilyen van, mert az nem való tanárnak, az biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!