Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Észrevehette a tanár?

Észrevehette a tanár?

Figyelt kérdés
Ez iskolabezárás előtt történt, csak ma láttuk egymást, ezért eszembejutot. Tetszik a tanár, aki nem tanít, de beszéltem vele pár mondatot. A beszédemen szerintem nem látszódott, de a testbeszédem visszagondolva nagyon gáz volt. A kezeimmel össze-vissza babráltam, néha a hátam mögé tettem a kezem mint egy idióta, néha meg magamelőtt babráltam vele. (Egyszer rá is nézett ekkor a kezemre) Meg néha elpillantottam, nem bírtam sikáig a szemkontaktot tartani. Ezeken kívül máskor max annyit vehet észre hogy iskolaidőben sokat szoktam ránézni viszonylag. Szerintetek mennyire csináltam hülyét magamból?
2020. aug. 7. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem fog ezzel foglalkozni, pláne így több hónappal az eset után, ráadásul nem is tanít téged.

A tanárok előtt meg sok diák zavarban van, ez a testbeszéd simán igaz rájuk is.

2020. aug. 7. 16:35
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Pont, ahogy az első is mondta. Tanár előtt eleve sok diák zavarban van. Ne foglalkozz vele.
2020. aug. 7. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy elsőként arra gondolna, hogy tetszel neki. Nyugi.
2020. aug. 7. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig észrevettem az ilyesmit tanárként, de úgy könyveltem el, mint egy aranyos, cuki dolgot. Diákként a tanárok előtt egyébként én is zavarban voltam, szóval egyáltalán nem tartom gáznak, ha előttem is zavarban vannak a diákok, inkább - ahogy írtam - ez aranyos.
2020. aug. 9. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen, ahogy a 4-es is írta, ha olyan a tanárnéni, hogy felfigyelnek rá a fiúk, akkor nyilván hozzá van szokva az ilyenhez is, és nem fogja rossz néven venni - nyilván egy szintig. Tisztában van az életkori sajátosságokkal.
2020. aug. 10. 09:03
 6/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok, és férfi a tanár
2020. aug. 10. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A lényegét tekintve ugyanaz. Max annyi, hogy a férfiaknak jobban legyezi az önbecsülését az ilyesmi, de remélhetőleg nem akar visszaélni vele.
2020. aug. 10. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#4-es vagyok, és tanár úr, és előttem is lányok jönnek inkább zavarba. Egyébként a fiúk is, de ritkábban, és az valahogy más. Ha egy lánnyal beszélek, tisztán érződik az, hogy a zavar oka inkább, hogy egy férfival beszél. Zavarba jön, hebeg-habog, elkezd hülyeségeket beszélni és a kezeivel is hadonászik, zavartan kacarászik... De mint írtam, ez nem ciki, igazából a legtöbb lány ezt csinálja, csak van, aki jobban tudja palástolni.

A hiúságomat nekem ez nem legyezi, természetesen nem érdekelnek a diákjaim "úgy". Elkönyvelem, hogy ez életkori sajátosság, és cuki, ahogy írtam. Elég beteg az az ember, akit ez izgat fel, és kihasználja a helyzetet, remélem nem sok ilyen van, mert az nem való tanárnak, az biztos.

2020. aug. 10. 17:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!