Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Félek hogy az egyetemen nem...

Félek hogy az egyetemen nem lesznek barátaim. Mennyire nehéz az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már várom az egyetemet, de nagyon félek, hogy nem fog sikerülni a beilleszkedés. Kollégista leszek, gólyanapra is megyek, meg lesz egy ismerkedős program még gólyanap előtt, azon is részt fogok venni. De nagyon félek. Azt tudnk kell rólam, hogy jó vagyok az ilyen beszélgessünk a semmiről-ben, de valahogy nem alakult ki nqgy baráti társaságom középsuliban sem. Összesen 2-3 közeli barátom van csak. Nem mondanám magam érdekes embernek, a humorom is csak átlagos, nem vagyok valami szép sem, szóval tudjátok az a tipikus átlag girl. Szerintem csak akkor vagyok szórakoztató, ha feltudok oldódni. Szerintetek így milyen esélyem van barátokat szerezni, társaságot akikkel eltudok járni ide-oda?

2020. aug. 6. 22:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is NKE-s vagyok
2020. aug. 9. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!