Őszintén, egyetemen hogy lehet ismerkedni?
De hogy? Üljek mellé? Mert ha elé ülök, akkor gáz folyton hátrafordulni és mosolyogni mint a tejbetök. Mögé megint hiába ülök, úgyse fog forgolódni. Akkor marad a mellé?!
A megnyugtatás végett, lány vagyok.😁
Ezek tök jó ötletek, de kerestem már az évfolyam csopiban is és ott sem találtam meg. :( tényleg semmi. Digitem meg nincs, sőt olyan se nagyon, hogy a terem előtt kéne várakozni. Még a ZH-kat sem egy időpontban írjuk.
Teljesen reménytelen, ugye?
csak érd el hogy kezdjetek el beszélgessetni, majd mosolyogj sokat, aztán vagy lép vagy nem...
igen, a legjobb ha melléülsz és ahányszor szembejön veled, rámosolyogsz..
szintén jó megközelítés, ha nem az első mondatoddal mutatkozol be neki, hanem indirekt kezdesz vele kommunikálni, pl. "szabad ez a hely itt melletted?", "nem tudod mit írt a táblára a tanár", "meg tudnád mondani mi volt múlt órán?", "szia, kérdezhetek valamit a múlt órai anyagból?", "te érted ezt és ezt az anyagrészt?" előre vetítve, hogy már természetes ez a kommunikáció köztetek (majd ha látod h érdeklődő, bemutatkoztok később).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!