Hogyan barátkozzak az egyetemen?
Idén kezdtem el az első évet az egyetemen. Középsuliban voltak barátaim akikkel jóban voltam, de voltak, akikkel nem a túlzott bohóckodások miatt. Én egy olyan fajta ember vagyok, aki szeret bulizni, inni és járkálni (már 2 éve megy ez) de részben meg vannak furcsaságaim (sokat bohóckodok, hülyeségeket beszélek/csinálok, poénkodok ami néha rosszul sülnek el) és emiatt páran hülyének néznek (pár ember) de 7 legjobb barátom van akikkel eléggé elvagyok. De egyetemen (főleg a csoportomban) sok művelt intelligens ember van akik jól elvannak egymással és valamiért nem merek megszólalni vagy beszélgetni vagy témát nyítni vagy hozzászólni mert félek hogy ott is hülyének néznek vagy nem leszek szimpi nekik. Hogyan barátkozzak egy lánnyal vagy egy fiúval, vagy hogyan változtassak a stílusomon vagy egyáltalán hogyan oldjam fel a gátlásaimat. Másik baj hogy nagytömegben nem merek beszélgetni, mert gyorsan beszélgetnek és gyorsan reagálnak és ott is vannak gátlásaim (osztálytalikon)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!