Ha ősszel jön a második hullám ténylegesen, akkor karantén lesz újra és digitális tanítás?
#20 Teljesen igazad van.Ez a távoktatás valami borzalom volt,konkrétan nem is tanítottak,hanem elküldték a tananyagot,hogy ezt magoljuk be. Szörnyű volt.
Meg a társaság,a szocializáció sem volt meg,ami rá is tett az éppen kialakuló depressziómra.
Szóval nekem ez egy külön élmény volt...
Nekem és a családomnak is a jövőm, jövőnk függ, hiszen ha elveszitem az állásom, akkor megtakarítás hiányában 1-2 hónap alatt a süllyesztőben végzi az egész családom. Nálunk nem játszik a szülői segítség,
Elég önző dolog rámerőltetni a társaságot kötelező jelleggel. Már bocs, de a mamahotelből nagyon könnyen dumalsz, és osztogatod az észt az én életemről. Ne tedd
Ha lesz is második hullám,sztm se lesz olyan szintű leállás,mint tavasszal.
Szerintem az oltásoknak,amiket kaptunk köszönhetjük,hogy eddig így megúsztuk.
Nem. OKJ-s, vírushoz szoktatási tanfolyamokat fog indítani az állam!
Komolyra fordítva a szót: Vélhetően igen, de az biztos, hogy a kifinomultan működő védekező mechanizmusokat visszaállítják. A kevésbé jól működőeken pedig tovább finomítanak.
Nem lesz karanten, mert a jonep meg egy ilyen szivatast nem visel el es kitodul az utcara tuntetni!
Nemre, korra, felekezetre es part szimpatiara valo tekintet nelkul!
Egyebkent a stat.hivatal adatai szerin joval lecsokkent a halalozasok szama 2020 I. negyedeveben 2019- hez kepest, pedig kirugtak a korhazakbol a betegeket, elhalasztottak muteteket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!