Lehet buktatni valakit fél évi ötössel, második félévben két négyessel és három egyessel? Főleg hogy év végén az egész éves teljesítmény értékelendő?
Na ezt fejtse meg valaki.
Középiskola, egyik diák eredményei
I. félév 4 4 5 5 5 zárás: félév 5
II. félév 4 4 majd iskolazár majd zárás ideje alatt 1 1 1
év vége ezek után 1 vagyis „bukás“ (= pótvizsga)
de hogy jön ez ki?
Főleg hogy kifejezett irányelv hogy a diákot egész éves teljesítményéért kell értékelni és nem csak a II. félévért.
Még matematikailag is nonszensz (átlag??), etikailag meg röhej.
Az egyik tanár azt mondta irány az igazgató panaszt tenni az osztályzó tanár ellen, ha az nem segít akkor Kormányhivatal vagy egyből az OH és feljelenteni a tanárt.
Ti mit szóltok?
Egyénként úgy néz ki mégse lesz belőle egy mert az OH említése is elég volt hogy a tanár "átgondolja " az ügyet (magyarul beszart) és úgy néz ki nagy hirtelen hármas lesz a vége. De hogy ehhez az OH kell???
Kérdező, én a stílusod miatt buktatnálak meg! Bicskanyitogató kisk@cs@g vagy...!
Egyébként a valóvilágban ha 3 hónapig sz@rnál a munkádra...kivágnának, mint a macskát sz@rni...
Kérő, elmesélbéd, hify miért kaptál 3 elégtelent egy félév alatt?
Mi akadályozott meg abban, hogy továbbra is tanulj?
" elmesélbéd, hify miért kaptál 3 elégtelent egy félév alatt?"
elmesélem.
1) nem kaptam 3 egyest 1 félév alatt. Hol írtam én ezt? Tán olvass vissza.
2) mert semmit se csináltam a szóban forgó időszak alatt (mely a gyenge gyökerek kedvéért újra: nem 1 félév volt...)
3) de hát ha semmit se csináltam a 10 hónapos tanévből 3 hónapig, előtte meg 7-ig igen, akkor abból hogy is lesz egyes a végére?
(itt a példa hogy: SEHOGY. mert négyes lett...)
Ugye ki lehet számolni a mat átlagot (tessék amőbák házi feladat) mennyi az össz teljesítmény ha X időszak 70%-a alatt a teljesítmény max (ötös) míg X időszak 30%-a alatt a teljesítmény min (egyes)
akkor mennyi is az össz teljesítmény teljes X időszak alatt?
Mert alapelv hogy év végén teljes évet értékelünk és nem annak egy részét.
na . Gyökerek. Így talán érthető. (dehogy érhető... nem vagyok ilyen naiv)
Az, hogy ki a gyökér...arról inkább ne beszéljünk!
Egyébként meg tudod, ha neked ez okoz élvezetet...élvezkedj!
Anyád majd elsimít mindent...másban is segít még neked?
"Anyád majd elsimít mindent...másban is segít még neked?"
ezt már századik alkalommal olvasom de hogy honnan jön én nem tudom én ezt soha le nem írtam. idézd már be hol írtam én ezt.
"Egyébként meg tudod, ha neked ez okoz élvezetet...élvezkedj!"
Ja és megkérdem: miért te tán hagytad volna hogy 4 4 5 5 5 zárás: félév 5 majd 4 4 111 erre egyesre zárjanak?
HM ? te talán hagytad volna? te nem óbégattál volna hogy drága tanár úr kapjon már elő egy zsebkalkulátort és számoljon már egy matematikai átlagot!
Még ha a félévi 5-öt nem is súlyozottan vesszük akkor is az éves átlag 3,545454545454545
Na most erre buktatni? Hát ...gratulálok. Visszamenőleg is meg kéne vágni a drága tanár urat matekból 10 évre visszamenőleg.
Nem érdekel az átlagod, dugd fel magadnak!
Három hónapon keresztül sz@rtál elvégezni a munkádat! Nem csináltál semmit ami kötelességed lett volna! Itt dumalsz arról, hogy mi jogos és mi nem...
Jogai annak vannak, aki a kötelességét is teljesíti...
Ti már egy degeneráció vagytok...
Húzz el és inkább legyél csendben!
"Húzz el és inkább legyél csendben!"
nem húzok el és nem maradok csendben. Én már nem az a generáció vagyok elnézted a naptárat olyan 40 évvel. A szüleim még kussoló birkák voltak mi már nem vagyunk azok.
és lám az élet kit igazol? Aki kussol vagy aki kinyitja a száját?
Ha kussolok bukok. De kinyitottam a számat és nagy hirtelen a bukásból négyes lett.
De érdekes.... transformers.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!